Eşimle anlaşamıyoruz nolurrr yardımm
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimle anlaşamıyoruz nolurrr yardımm
-
02-10-2022, 18:46:19Arkadaslar yardiminiza ihtiyacm var. Lutfen okuyun.2,5 yillik evliyim. Esim normalde cok iyi herkede kars. Asiri yardimseverdir. Birinin ihtiyaci oldumu hemen kosar. Bisey istedigimde alir. Mahrum etmez. Evine bakar. Gece hayati ickisi yok. Evden ise isten eve(bunlar belirtmek istedikelrim).aile icinde siddetle buyumus hep. Babasinjn annesine siddeti kotu davranisi saygisizligi vs. Benden hep saygi gormek istedigini soyler. Ama en ufak biseyde gerizekali aptal der. Begenmedigi yemege 1 saat yorum yapar. Ama begendigine tek kelime soylemez. Kapanmami istiyor. Evlenmeden once olabilir kapanirim evlennce demistim. O ara yapabilirim gibi gelmisti. Simdi hiccc icimden gelmiyor. Sen Allahin ne emrettigini kocanin sozunu dinlemen gerektiginu bilmiyorsun diyir Ben Allahin kapanmayi emrettgini bliyorum. Ama Allah icin degil de kocam istyo diye yapmak istemiyorum. Inat degl.Gercekten icimden gelmiyor.Tunikler gyiyorum.Tarzim olmadigi icin bazen kiyafetleri uyduramiyorim. Bana cingene gibi giyiniyosun bitane duzgun kiyafet alamiyosun diyo. Begendiginde ama sadece susuyor. Bana hakaret ettiginde cevap verirsem eger susturmaya calisiyor sonra aileme de laf ediyor. Ailendekielr de hep edepsiz saygi bilmiyorar diyo. Cookkk dokunuyor aileme de laf etmesi. Yarin oburgun yetstircegin cocuk da senin gibi saygisiz olucak. Beni kandirdin kapanmazsan bu is yurumez hergun hata yaptgimi dusundurtuyorsun diyor. Ama kapaninca bu tavurlari son bulmucak ki. Tokat atar eger susmazsam. Ama asla kufur etmem kotu soz soylemem asla. Sadece kendimi savunmak icin konusurum. Haberi olmadan dgum kntrol kullaniuirum. Evliligime guvenemiyorum. Kimseye anlatamiyorum. Allahaskina yardim edin ben ne yapayim. Normalde iyi olan biri. Ama bana ilk el kaldirdigindan beri ona karsi soğuk icim. Yanasamiyorum cok fazla. Ama anlamiyor nedenini. Her hakaret edisinde daha da soguyorum. Bole bi yuvaya cocuk getirmelimiyim bilmiyorim. Yakinda doktora basvurur olmuyo diye.asla kafalarimiz uymuyor. Lutfen bana akil verin. Evli arkadaslarim. Tecrubeli ablalarim. Nolur gercekci akillar verin