Eşim beni sevmiyor mu
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim beni sevmiyor mu
-
02-10-2022, 18:44:27Kızlar cok kotuyum ağlamaktan nefesim daralıyo. Kısa anlatmaya calışcam kanser oldum şimdi iyileştim sayılır hala gozetim altındayım. Bu surecte hormon ilaclarından dolayı kilo aldım. Şimdi diyet ve sporla zayıflıyorum cok şukur. Eşime kanser doneminde cok yalvardım boşanalım sağlıklı biriyle evlen diye. Bana cok kızardı bir daha boyle şeyler deme diye. Bir yıl boyunca bana hep destek oldu hala da olur. Yani normalde cok mutluyuz hanımlar hatta afedersiniz gece yakınlaştık bile yani hic bir şuphe yok. Yanımda yururken kafasını kaldırıp başka kadınlara da bakmaz iş yerindeki arkadaşları gelip bana anlatır funda eşin maşallah cok efendi biz tek ona guveniriz seni cok seviyo diye anlatırlar. Az once uykum kactı normalde huyum değil actım telefonunu karıştırdım sosyal medyasına baktım şok oldum. Bir sayfayı takip ediyo sayfanın adı edepsiz diye başlıyo ve yarı cıplak kadın fotoğrafları var. Senden başka kadından tiksiniyorum diyen bir adam bu. Kanser ve kilodan dolayı soğudu ve başkalarına bakmaya başladı galiba. Telefonuna mesaj attım sabah herşeyini topla defol git boyle sayfalara bakıyosun bide bana seni seviyorum diyosun senden tiksiniyorum dedim. Kızlar cıplak kadınlara bakmasının nasıl bir acıklaması olabilir. Kendimi o kadar yetersiz hissettimki dibe vurdum. Baktığı o kadınlar gibi mukemmel değilim. Uzaklaştım ondan. O kadar kalbim kırıldı ki boşanmayı bile duşunuyorum. Kızlar abartıyo muyum