Merhabalar

Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve fikirlerinize cok onem veriyorum. Konumu ise kısa bir şekilde anlatmak istiyorum.
Bundan uc sene once universitede ortak arkadaş vasıtasıyla sevgilimle tanıştım. Ben sağlıkcıyım sevgilim ise polis meslek yuksekokulunda okuyordu. Biz uc ay kadar cıktık sonrasında anlaşamayıp ayrıldık. Bu uc yıl icinde arasıra konuşuyorduk o hep beni takip ediyordu ama ben ustune gitmiyordum.Ben okul bitince yaşadığım şehre dondum o ise ilk gorev yerin icin benim yaşadığım şehre geldi ( benim bundan daha sonra haberim oldu) Şimdi biz tekrar başladık ama şoyle bir sorun var sevgilim cok tripli ve hemen herşeye alınıyor ve kusuyor. Şoyle bir durum daha var sanki ona cok kaba davranıyormuşum gibi hissediyorum cunku konuşmamızda beni kendinden itiyorsun ve ters ters cevap veriyorsun dedi. Bu durum benim canımı cok sıktı. Beni sevdiğini değer verdiğini gelecek duşunduğunu biliyorum ama boyle tripli huyları devam ederse onunla yapamayacakmışım gibi geliyor. Ikimizde boğa burcuyuz bundan da anlaşamadığımızı duşunuyorum.
Yaşlar ben 24 sevgilim 26
Lutfen akıl verin bu ilişkiyi nasıl yoluna koyabilirim?