Eşimin bitmek bilmeyen ses ve koku takıntısından sıkıldım yemek secmesinden daraldım.Nişanlıyken melek olan adam sanki evlenince şeytana donuştu.Gercekten yoruldum artık... Haşlanırken kokuyor dediği mısırı bir sure sonra yiyince canım sıkılıyor yada ne bileyim lahmacun yiyip et vardı onun icinde neden yedim keşke yemeseydim diyor.Bulaşık makinesi cok gurultulu calışıyormuş.İnanır mısınız bilmem ama gece sac kurutma makinesini bile acamıyorum sandalyeyi kaldırıp koy diyor.Babasınında boyle takıntıları var annesi balık et vb. şeyleri balkonda yapar ama benim oyle bir imkanımda yok ne yapmalıyım bilmiyorum artık gormezden geleceğim noktayı gecti onceki konularımı bilen kişiler eşimin sosyal olmayan kendi halinde biri olduğunuda bilir beraber yaptığımız bir yuruyuş bile yok yani nedir bu bir psikolojik rahatsızlık mı? Eklemeyi unuttum birde aramızda gecen bir olayı farklı anlattığı cok olmuştur hani bir başkasıyla bu durumu yaşasam derim heralde bende sorun var ama eşimle oluyor hep bu yalan soyluyor demiyorum oyle anlıyor sanırım gercekten cok farklı bir durum bir sure kendimde problem olduğunu duşunmuştum ama oyle değil eşimin cok diyaloğa girmeme sebebide bu diye duşunuyorum...