evli bir adama aşık oldum .
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- evli bir adama aşık oldum .
-
02-10-2022, 18:31:44arkadaşlar nasıl yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin. 2015 yılında biri ile tanıştım. evli olduğunu biliyordum. oda gizlemedi zaten. bir şaka ile başladık konuşmaya goruşmeye. bir yıl gecti bu goruşmelerin sonunda onun yanında o kadar mutlu idim ki anlatamam. hep beraber idik annem ve kardeşim de biliyordu ilişkimizi. onlarla beraberde zaman geciriyor idik. ben gunden gune aşık olmaya başladım tabi oda bana. ilişkimizin ikinci yılında hep ikinci eşi olmam icin caba gosterdi bende onu o kadar cok seviyordum ki bazen kabul ediyor idim bazen vazgeciyor idim. o eve gidince cocukları ile olunca bende kıskanclık başladı. onu o kadar cok seviyor idim hep benimle olsun istiyordum. buda ister istemez aramızın bazen bozulmasına kavga etmemize sebep oluyordu. ben musait olduğum zamanalar da benimle zaman gecirmesini istiyordum. oda coğunlukta oluyordu zaten. ama bazen onun musait olmama durumunu bilince bilerek gelmesini istiyordum oda gelmeyince kavga ediyorduk ben bazen hakaret beddua edince kusuyordu benimle sonra tekrar gelip yalvarıp barışıyor idik. gittiği yere kadar deyip barışıyorduk. ben ikinci eş olmayacağımı kendisine ifade ettim defalarca. bazen ikinci eş olmayı kabul ettiğim icin o da ikinci olmamı kabul ettirmek icin uğraşıyordu. bende ondan boşanmasını istedim. bana verdiği cevap eşim akraba boyle bir şey yaparsam aile icinde huzursuzluk cıkar vesaire birşeyler anlattı. biz bu şekilde 2018 temmuz ayına kadar devam ettik. temmuz ayında kavga ettik ve ayrılma nıktasına geldik. 2018 ağustos sonuna doğru bana tekrar geldi. sensiz yapamıyorum seni cok seviyorum dedi bana sure ver dedi boşanacam dedi. bende kendisine kendsinin isteği uzerine uc ay sure verdim. tabi bu uc ay icinde bir kac kez goruştuk . annem ve ben ayrı ayrı ve beraber konuştuk. bana hemen olacak bir şey değil dedi. aile ile eşi ile konuştuğunu soyledi. kendisine soylenen nereye gidersen git kimle olursan ol bizi ilgilendirmez. ama sana da o keyfi vermeyeceğiz boşanma olmaycak demişler. o da bu durumu bana anlattı biraz daha zaman ver direkt dava acıp sureci uzatmak istemiyoum dedi. ikan edeyim felan dedi. bende kabul etmedim ayrıldım. kac kere konuşmak icin bir araya geldik ayrılık icin ikimizde ağlayıp uzulunce bir turlu kopamadık. ben biraz daha katı davranıp engelledim herşeyini tabi o da bu arada bitirmemek icin elinden geleni yapıyor bazen konuşuyoruz . gecen arkadaşı ile bir araya geldik hep beraber oturup konuştuk. onların dediği bu kişi dort beş yıldır hayatında sana her turlu sevgiyi verdi. acı cektiniz doğru ama bu adam ailesi ile konuştu. bak boşanmak icin ailesi ile ters duştu. sen terk edersen haksızlık yaparsın dediler. bende kararlıyım ayrılmak konusunda. ve kendisi gecen dedi ki bu ili terkedecem gidecek buralardan . tabi bende memur olarak atanmam yapıldı bende gidecem. bende yuva kurup cocuk sahibi olmak istiyorum. ama o kendi duzenimi herşeyimi senin yuzunden bozup gidiyorum dedi. ne yapmam lazım. beş yıl suren bir ilişki beni cok seviyor bunu biliyorum. ne yapmam lazım. ayrılırsam haksızlık etmiş olurmuyum. sonucta beş yıllık bir ilişki . yoksa onun dediği gibi beraber mi gidelim gorev aldığım ile.