Evde her zaman olduğu gibi tartisma kavga var . Her bayram ve 2 ayda 1 olan bişey ama insan bikiyor. Dun babam annemin cıkardığı 1 bardak ayranı icti yemek yedi bizden once annemde temizlik yapıyordu ben onu kendime cikardim vs diye bağırmaya başladı . Babam bilseydim icmezdim dedi sana yeni yapayım dedi yok kabul etmedi ve ayrı ayrı yemek yedik şimdi de konuşmuyor . Babam işsiz iş icin bir yeri aradı daha oncede calışmıştı cok ağır diye bırakmıştı ama mecbur yeniden aradı annem ona da laf etti orda pestilin cıkmıştı yapamazsın olun gelir vs diye . Ama iş yokken de iş yok calışmıyosun vs diyebiliyor . Ben de dayanamadım gitsin calışsın denesin oyle de olusu gelecek boyle de dedim (dediğim yanlış biliyorum sinirle cıktı) boyle de derken evdeki kavgaları ima ettim . Annem alındı hemen b n siz gidince kendime yapicagimi bilirim oleyim de kurtulun benden borclardan diyo onceki postta da yazmıştım geldigimdenn beri yuzun dusukmus . Evde saygı sevgi olmayınca haliyle gulup eglenemiyorum .
Yeter artık gercekten inşallah onlardan once ben olurum de onlar kurtulurlar Allah'a boyle dua ediyorum once benim canımı alsın .
Bu de cok utanc verici ama daha once babam annemi dovmuş ve şikayetci olmuş annem avukat vermişler istemiyorum dese de , şimdi tum borcların ustune bir de avukat parasını odemeniz gerekiyor zaten ikisi de ıssız annem ona taktı buyuk ihtimal sınırını cikartmaya yer arıyor. Ve onlara kac kere dedim bosanin diye boşanmiyorlar . Gerci bosansalar ikisinin de işi yok nasıl gecincekler bilmiyorum . Ama boyle de 2-3 ayda bir avukat parası oderiz dedim yine bosanin olmuyorsa bitsin dedim . Annem yine tamam bosancam vs diyo oldurcem kendimi diyo . Bıktım artık gencliğimi yasayamiyorum resmen zaten daha 23 yaşında olmama rağmen yaşlı hissediyorum .
Daha gecen gun annem Baba'nın ustune gitme damarının biri tikanik gibi uzulurse felc gecirebilirmis dedi şimdi kendi bı ayrandan yada altında yatan sebep avukat parası ondan kavga cıkarıyor . Ee şimdi ustune gitmeyelim desem hep babanizi tutun zaten der . Ben kimseyi tutmuyorum hic bı zaman da taraf olmadım ama anneme gore hep babamı tutuyorum tabi . Annem babamı eve almazsa gelme dışarda gez yemek vermezse tamam yeme deneme rağmen