Kızlar dunden beri cok sinirliyim ve kırgınım pazar gunu koydeydım Babamın evini temizledik badana falan koy evini bilenler bilir cok yoruldum. Aksam uzeri kardesım mesaj atmıs fotograf istedi gecenlerde arkadaşlarımla bulusmustum o fotoda kardeşimin hocası varmış kucuk kızı var dedi bende kucuk kızı olanın ismini soyledim yok o değil fotoyu at dedi bende o an musaıt degıldım onunla ugrasacak vaktım yok dedım niye falan dedi tekrar istedi bende atamam ayrıca sen kimsin dedim coğu zaman kocası yazar kardesımın ağzından ben kardeşin hem ne demek istiyorsun sen kocama sapık mı demek istiyorsun benim agzımdan foto isteyecekte senden neden guvenmıyorsun da guvenmıyorsan neden konusuyorsun kocam da aileden artık onu benimseyın bilmem ne bende kapat konuyu uzatma dıye yazdım hayır kapatmayacam ben kocamı cok seviyorum guvenıyorum onun arkasındayım baya bir kocasını savundu ne kadar kıymetli kocan varmıs dedim tabi kıymetli olacak cocugumun babası dedi buraya kadar kardesımı haklı gorenler olacaktır ama kızlar şunu belirteyim enıste bey kızlarla icli dışlı olan her gittiğimizde eski sevgililerini anlatan kardesımın yanında ve benden arkadasımı sorup merak ettim atsana fotosunu diyen ayrıca kardesımın telefonunu elinden dusurmeyen Instagramınından cıkmayan birisi boyle bırısınden suphelenmekte haksızmıyım kardesımın kocam da kocam deyıp bana saygısızlık yapması sanki ben onları cekemıyorum da kocamı cok seviyorum biz mutluyuz bilmem ne demesi cok zoruma gitti ve benı engelledi anneme anlattım annemde engelledi artık yuzlerını gormek istemiyorum onların sizce kim haklı cevaplar ıcın tesekkur ederim