Nişanlım bana bir şey sorar. Herhangi bilgi olabilir mesela balık vs balina veya araba ile alakalı. Sonra ben de bildiğimi soylerim genelde doğrudur cunki belirli kaynaklardan almışım zaten veya zaten bilip emin olduğum bir şeydir. Ama o o kadar dikkafalı ki. Hem bana soruyor cevabı alıyor. Sonra da neti acıp yok bık bık bık boyleymiş diyip benim zaten soylediğim şeyin aynısını okur benimle tartışır. Ben de bu huyunu hic sevmiyorum. Eğer sorgulayacaksan neden soruyorsun yahu? Dır dır eder resmen...neymiş araştırıyormuş ama cevabı zaten benden aldı hadi başka bişeye baksa neyse ama aynısını yazıp sen şoyle boyle demiştim ama burada boyle boyle diye vıdı vıdı eder. Beni acaip yoruyor bu...
Bi diğer konu da dil konusu. Ona Almanca oğretiyorum yani onunla Almanca konuşuyoruz ve onu duzeltiyorum cunki cok zayıf ve işi gereği sınava da girecek. Duzelttiğim şeyleri benimle tartışır, artık her şeye he he deyip gecesim gelir. Bazen teşekkur eder devam eder ama birkac duzeltmeden sonra (ağır hatalarda) eleştiriye mi gelemiyor artık bilmiyorum ama dır dır etmeye başlar. Mesela demin telefonda sırf onun soylediği cumleden bir şey anlamayıp efendim dediğim icin bişeyler tartıştı ama ne demek istediğini anlamadım bile. “O sozcuğu şu şekil telafuz et yoksa yanlış anlaşılırsın” dedim..
İşte demin maalesef bir saat tartıştık. Neden boyle yapıyorsun dedim kendi yaptığını normal buluyor. Bir de hic anlayış yok. Bugun kanal tedavisi yaptırdım ve başağrısı ve dişağrısı var gecici dolgu var. Bak bu halde sana hayır demedim ama sen de beni lutfen yorma dedim neymiş efendim ben başına kakmışım bidaha Almanca konuşma şevki kırılmışmış. Arkadaşlarından kimse onu eleştirmezmişmiş. O bilgiyi sorup hemen araştrma konusunu git bide babana sor kim haklıymış dedi...ay valla napcamı şaşırdım size sorucam bu normal mi? Ne yapayım?
Bu adam mı anormal ben mi anlayamadım.
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bu adam mı anormal ben mi anlayamadım.