Boşandım ama cok zorlanıyorum
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Boşandım ama cok zorlanıyorum
-
02-10-2022, 18:24:20Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum burda bazen girip yazmak istiyordum ama ona da fırsatım olmuyordu. Hemen konuya girmek istiyorum, daha once ki konularıma bakarsanız kotu bir evlilik gecirdim bir cocuğum var ve boşandım. Boşandıktan sonra nafaka alamadım, anlaşmalı olarak boşandık ailem nafaka almama izin vermedi ve şuan maddi olarak hic yardımcı olmuyorlar. ustelik babam boşanınca aldığım altınlarımı zorla aldı 5 ay sonra verecem dedi vermedi. Cok zor durumdayım başka şehire geldim cocuğum var işe girmem gerekiyor ama onu bırakacak kimsem yok halam var ama oda bakmıyor cocukları var ve cocukları benim cocuğuma zarar veriyor sosyal hizmetlerden ucretsiz kreş istedim işe başladığıma dair belge istediler ama kızımı kreşe koymadan işe başlayamam ki belge versem bile kreş vermeleri bi kac ay surebilirmiş. Bu ay ki kiramı bile cıkaramıyorum. Babam da yardımcı olmuyor yardım istesem buraya gel diyor oraya gitsem orda surekli kavga gurultu evin icinde surekli kufurler eden babam ve kardeşim var. Nolur neden altınlarını verdin demeyin ben altınları vermeden evden cıkmadı cok zorladı araya girenler oldu ama yinede kurtulamadım aldı o altınları. Sormak istediğim nerelerden kızım icin yardım alabilirim kreş yardımı gibi cunku calışmam gerekiyor cok zor durumdayım ve kızım var diye calışamıyorum babasıyla konuştum bir sureliğine sende kalsın dedim oda istemiyorum dedi. Boşanan kadınlar boşandıktan sonra ki donemi nasıl atlattınız? Benim durumumda olanlar neler yaptınız