Kararsızlıkk
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kararsızlıkk
-
02-10-2022, 18:24:03Kızlar merhaba. Ara sıra yazıyorum. Ama soyle kısaca ozet gececek olursam eşimle nişanlıyken ailesi yuzunden cok fazla sorun oldu. Nisanlıyken tum asamalarımı aglayarak yaptım.nilah kına gecesi duğun vs. Esimin ailesi cok kotu insanlar. Hele ki babası. Beni nişanlandıgımdan beri telefondan bir engelleiyor. Aklı eserse kaldırıyor. Sonra yine tekrar. Ve hic bi şey yapmadıgım halde.evine gidiyorum kalıyorum elini opuyorum. Saygımdan.zerre sevgim yok ama. Kendi kzıı evleniyo su an ondada bir suru sorun cıkarttı.dusunun damata sen onceden evlisindir kızımı kandırmıssındır diyor. Edevletten bilgilerine baktı. Benim bu adama sevgim nasıl olsun. Banada nisanlıyken bu kız baskasıyla yatmıstır demediği ne malum...beklediğim bidavranıs. Neyse 2yıldır evliyim hep kavgamız aile yuzunden. Esim ailesine toz kondurmaz hic. Onun bu davranısından asırı rahatsızım. Ama bunun dısında bi cok davranısı gayet iyi bana karsı iyi. Ve en buyuk korkum esim babasına benzerse yaslandıkca.sonucta huy bu. Vr bazen bakınca babasına benzeyen yonleride var. Doluya koysam almıyor bosa koysam dolmuyor. Bosanmak istiyorum.bi yandan sabır diyorum.bi yandan cilem buymus diyorum.o kadar cok anlatılacak sey var ki.ne yapsam bilmiyorum bilmiyorum