Oncelikle hepinize guzel ve hayırlı bayramlar diliyorum.
Derdime gelecek olursa şoyle annelerden mayıs ayında almış olduğumuz bi borc para vardı 30.000tl kadar annemler memlekette ev yaptırdı bu sene verirken eşime en gec hazıran sonu işcilere odemem lazım o zamana kadar vermek suretiyle verdiler ve temmuz ilk hafta oldu eşim hala oyaliyor vermedi bizimkilerde mahcup oldu odeme yapmalari lazim alacaklılar sıkıştırıyor hÂl boyle olunca eşimi aradılar surekli acil olduğunu soylediler eşimde arabalardan bi tanesini satıp coğunluğunu odedi hala 6000 vvermesilazim.Gelelim asıl konuya sabah k.b kahvaltıdaydık annem babam memlekette olduğu icin telfn ettim bayramlaşmak icin babam dedi ki x(esimi) ariyorum Telfna bakmıyor bnde Bilmiyorum diyip geciştirdim tabi cok sinirlendim orda bozuntuya vermedim tabi ister istemez suratim 5 karış eve gelince eşime babam boyle dedi neden bakmıyorsun telefona ustelik annemi babamı arayıp bayramını bile kutlamadın dedim bağırmaya başladı senin annen baban bir hafta beni her gun aradi para istedi emrivakiyle ne muhattap olacam onlarla dedi bnde verirken iyi isteyince kotu mu dedim ustelik başta konustunuz anlaştınız sonra hadi teyzeme gidelim dedi gelmiyorum senin ailenden kimsenin evine bilseydim babana da gitmezdim dedim soylendi hakaret edip cikip gitti.Bakin kizlar elbet kimse ailesine laf soyletmez tmm ama bnm annem babam ablalarım cidden ağzı var dili yok tam anadolu insanı derler ya oyle gariban insanlar ustelik maddî manevi cok destekleri oldu.Sizce bu bayram gunu tatsizlığa değdi mi haksız mıyım ben cok zoruma gitti boyle yapması ustelik annemler orda cok beklemiştir tlf cok uzulmuslerdir diğer eniştelerim olsa onemsemezler ama eşimden belirlemişlerdir cunku oz oğullari olsa ancak bu kadar severlerdi bide esimin annesi rahmetli diye onun ustune cok titriyorlar gozlerim ağlamaktan maf oldu cok sinirlerim bozuk
Bayrami kavgayla gecirmeye değer mi?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bayrami kavgayla gecirmeye değer mi?