icerisinde actıgım 3. Konum , belkide burada hic olmadığı kadar yardımlarınıza muhtacım. Gozlerinden yas aka aka yazıyorum inanın cok kotu oldum artık, ust komsuyla suregelen bir sorunumuz vardı, aksam ustu tatlı bi dille kadını uyarmaya gittim cok ses geliyor biraz daha dikkat eder misiniz diye..

Evde ailem yoktu arkadaşım gelmişti oturuyorduk, birden zil ust uste caldı sonra kapı yumruklandı , ustteki kadının kocası eve baskına gelmiş resmen, bende ben sana kapı acamam defol git diye bagırfım, bildiğiniz kapıyı yumrukladı goruşecez senle dedi ve uste cıktı, hemen erkek kardeşimi aradım geldi, adam aşağı indi kardeşimle kavga etmeye başladı, bende kardeşimi savunmaya calışınca , " uzerime yurudu, bana edepsiz sen sus, ben suralıyım , senin nefesini keserim, her şey buraya kadardı , bu saatten sonra ipler koptu artık " dedi ve hala uzerime yurumeye devam etti aynı tehditi kardeşimede savurdu.

Hemen jandarmayı aradım , karakola gittik şikayetci olduk 2 tane komsumda tanıklık yaptı, şuan benim can guvenliğin yok bu konuda uzaklaştırma kararı cıkamayacağı felan soylendi ve adam serbest bırakıldı.
Elim kolum bağlı adamın bana zarar vermesini mi bekliycem , can guvenliğim yok bunu dile getirdim ama ses cıkmadı, Hayatımda ilk kez can guvenliğinden şuphe eder oldum adamın soylediği laflar kulaklarımdan gitmiyor ve korkuyorum bu konu burada dursun bu işin sonu hic iyiye gitmiycek, lutfen bana akıl verin gercekten tehdit ediliyorum sahitlerimde var ben ne yapayım bunun icin adamda hic iyi bi ayak değil