asker muhabbetti !.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- asker muhabbetti !.
-
02-10-2022, 18:05:40Kızlar bi suredir havacı astsubay bi cocukla goruşuyorum.. kendisinden bayağı bir hoşlanıyorum acıkcası ...ama gecen gun oturmuş muhabbet ediyorduk .. işte laf lafı actı.. ve askerlerin kendi aralarında ne kadar absurd mustehcen konuştuğunu farkettim.. daha doğrusu bunu kendisi soyledi ve cok şaşırdım yani birbirinizi nasıl bu kadar acık sacık konuşabiliyorsunuz... bir şok oldum gercekten.. hani tahmin ederiz biliriz ama ozel olarak konuşulan konuları, anlatma tarzını falan ondan duyunca inanılmaz irite oldum ... ne bilim mesela bi arkadaşının kadının sevişirken suratına tukurmek boynunu sıkmak gibi bi fantezisi varmış.. gelip kızları cezalandırıyor musun diyormuş ( cezadan kasti sevişmek) ruh hastası ...bi tanesi ben bi defada 5 kere gelirim diyormuş.. yani birbirlerine sevişmelerini boylesi acık Secik anlatmalarını beklemiyordum doğrusu.. resmen askerlerden bi soğuma geldi o an .!! Cocuğa soyledim tabi.. Aman asker muhabbeti bu normal dedi.. Bu anlattığı adamlar da evli barklı adamlarmış !! Ben şok.. yani birbirlerine nasıl boyle ozelini anlatırlar ...resmen guvenim sıfırlandı bu meslek grubuna karşı ... ne diyorsunuz bu konuda..!!