Dun bayramın 2. Gunuydu eşimle ailemin bayramına gittik . Yolda giderken ablam ve enistemide aldik oyle babamlara gectik hersey cok guzeldi . Saat 10 oldu esimin tlfnu caldi kayinpederim ust uste ust uste ario gelin gelin gelin taziyeye gitcem die . Taziyede yedi yabancının taziyesi . Neyse bizde kalktik babamlarin evi uzak oldugu icin yol baya uzadi ablamlarida eve birakcaktik . Kayinvalidem beni watsabdan aradi biliosunuz watsab tlfn goruşmelerinde tlfnun sesi cok yuksek yanindaki herkes duyuyo . Bana bagirip cagirdi nerdesiniz nerde kaldiniz gelin die . Sesini ablamda duydu enistemde .. cok utandim . Neyse onlari birakip eve geldik yol boyunca esimle tartistim annen beni rezil etti die . Eve geldik eşim lavabodayken kv yanina gittim herkes sesini duydu nie bagiriosun die esimde sesimizi duymus odamiza gectik bana bagirip cagirdi o benim annem die bende ona bagirdim baya kavga ettik kadinda sesimizi duydu butun gece esim bana arkasini donup uyudu sabahta benle konuşmadı sizde napmalym herşey benim sucum mu o kadar uzgunum ki kayinvaliddmden bıktım yaptiklarinin sonu yok sirf aramiz bozulsun die