Merhaba hanimlar hemen konuya gecmek istiyorum eşimle gurbetteyiz bugun ailelerimizin bulunduğu memleketimize geldik yolda babam vidaolu aradı esimde neden arıyor dedi cocuğumuzu gormesini istemiyor bende actım videoyu konuştuk iki dk kapattık ve ben ağzıma geleni soyledim benim ailemde gormek istiyor am goremiyor dedi bende ailesinin yaptıklarını soyledim tekrardan.evlendiğimin ilk haftasi kayinbabam ve kv evimi basti neden birlikte olmuyorsunuz diye kb namussuz oğlum ne derse yapacaksın dedi bu olayların sebebide esim ailesine anlattığı icin beraber olmadığımızı ve başka kv mevzularida var anlatmakla bitmez bu adamla 7 yıl beraberliğin uzerine evlendim 2 yilda beraberlik olmadı aramızda ben istemediğim icin oda saygı duydu evlilgimiz duzene girdi beraber olduk ve 1 yaşında kızımız var şimdi. Butun olanlra rağmen ailesiyle benim ailemi bir tutuyor aynı duyguları beslememi istiyor tartışınca da oyle birşey demedim diyor. Neyse yoldan geldik eşimin ailesine kv aşağı inmedi eve girdik hala yok numaradan kim geldi kim geldi diyor duymamış gibi hg dedi oturduk bana laf attı hemen niye o tarafa doğru oturuyorsun diye cocukla ilgileniyorum yuz vermediğini icin laf atıyor aklınca.bende gayet iyiyim bı sorun yok dedim sonra bu başladı ben ne yapmisimda başıma boyle gelin gelmiş diye bende yaptıklarını soyledim tek tek evimi basmasını bana iyilik olarak ypms kocamla birlikte olim diye ilk 3 yıl atanamadim şimdi oğretmenim her gittiğimde oğlumun maaşı diye başımın etini yerdi bunlarında soyledim sacma sapan laf değiştiriyor araya birşeyler sokuyor bende en sonunda bir daha bana laf edersen bu eve gelmem torunumuda getirmem.dedim gelmezsen gelme oğlum kalacak dedi bende aldım kızımı sırt cantamla cıktım evden kapilri carptım daha cıkmış cama oğlum sen gel o gitsin diyor oğluda arada beni tartakliyor hala sus diyor sonrada demedim diyor yine donuş hemen.yolda baya gittikten sonra geldi arabayla arkamızdan bebeğim cok agldi cok korktu babasını gorunce dahada agladi bindim arabaya başladı bu hakaretler kufurler laflar terlikle kafama vurdu bende ona vurdum araba kullanıyor bu arada sonr bir şekilde babamlara getirdi beni yolda anneme babma o kadar hakaret ettiki aklım durdu tek kotu lafları olmamıştır ona karşı bugune kadar geldik annemlerin siteye ayakkabimin biri on koltukda ver inicem.dedim yok tek ayakkabiyla inip gideceksin diyor bende babamı aradım bu sok babamlar geldi arabadan esylarimi aldım hicbirsey olmamış gibi babamla annemle konustu yuzsuz bende soyledim tartistigimizi babamda saf saf daha annenle anlaşamıyor olabilir damadın ne sucu var diyo konuşma baba gel dedim yok durdu konuştular beş dk sonra babam geldi anlattım kısmen uzulsunler istemedim cunku vumartesi kardeşimin duğunu var neyse az oncede babamı aradı esylarimizi getirdi bıraktı ve annesigile geri dondu boşanmak istediğimi soyledim anneme boşanmak sanki cozum dedi boşanma gibisine laf etti ama boşanmak istiyorum paylasmk istedim belki biraz rahatlarim diye ne gissedecegimi bile bilmiyorum acıkcası kadın olmak zor gercekten okuduğunuz icin teşekkur ederim