Merhabalar.. Bu platforma yeni katıldım ve biraz olsun icimi dokup rahatlamak istedim.. Zira hayatımın belki de en zor zamanlarını yaşıyorum. Kendimden kısaca bahsetmek gerekirse, 4 yıl once annemi kanserden kaybettim. O zamanlar universite eğitimime devam ediyordum ancak cok zorlu bir surecti benim icin. Yine aynı yıllarda 3 yıldır hayatımda olan adam tarafından terk edildim. Kendisi annemin olumunu bahane ederek, annesi olmuş bir insanla birlikte olmak istemediğini soyleyip beni bıraktı. Ust uste yaşadığım bu iki travma da bende derin izler bıraktı... Bu zorlu zamanların ardından universiteden mezun oldum. Ve toparlanmaya calıştım ancak son birkac aydır psikolojik anlamda cokmuş durumdayım cunku aynı evde yaşadığım babamla anlaşamıyoruz kendisi ahlaki olmayan bir yaşam tarzına sahip, genc sevgilileri oluyor ve dahası benim bu evde yaşamamı istemiyor kendisiyle yaşadığımız bir tartışmada bana şiddet dahi uyguladı. Ama gidecek başka yerim olmadığından sustum mecburen. Şimdi herhangi bir işim de yok. Oğretmenlik mezunuyum kpss ’ye girdim atanmayı bekliyorum. Bir yandan da iş bakıyorum ama koşullar, iş bulmak gercekten cok zor. Hayatımda hickimse de yok. Cok yalnız hissediyorum. Kimsesiz kalmış gibiyim. Biraz dağınık anlattım kusura bakmayın.. Sadece icimi dokmek istedim. Benim icin tavsiyeleriniz varsa eğer seve seve okurum..