Arkadaşlar,

Gecen ablamla ilgili bir konu acmıştım.
Cocuğun psikolojik sorunları olduğu ve bununla ilgili psikiyatriden yardım almaya başladılar. Tabii cocuk yaşanan her şeyi yalan bir şekilde anlatınca ablam kafasında bitirdi şimdi bizde yaşıyor 40 gun bile olmadan..
Tabii benim kendi duğunum var bir kac gun sonra yıllardır beklediğimiz...
Ben kendimi her anlamda kotu hissediyorum, bir taraftan o uzgunken ben neşeliyim diye..
Bir taraftan da maddi manevi cok yalnız bırakıldım.
Her şeyi kendim ayarlıyorum en başından beri. Once ablamın duğun telaşı vardı diye kimse ilgilenmedi benimle, ve bendem cok destek beklediler ben de elimden geldiğince destek verdim. Ozellikle yaşanan tum sorunlara gunlerce cozum aradık.
sonrasında da annem psikolojik olarak kaldıramıyorum kendin bak işlerine dedi.
Şoyle ki annem evet ablam icin uzgun ama aşırı dirayetli duruyor guleceği her şeye guluyor ediyor.
Ben işte kına da şoyle yapsak mı biz salona gelmeden ayarlar mısınız şoyle dediğimde erken gelip ayarlayın cevabını aldım.
Ablamı kendi kınasına bile nişanlım ve babam getirip goturdu o zaman kimsenin gozune gelmedi ablamın eşinin getirmemesi.
biz her işimize kendimiz koştuk buna rağmen kucuk isteklerimde bile hala kendin yapın diyor ya.
Kendim yaptım kenara koydum karıştırmam deme şansım var elbette ilerleyen surecte ama inanın beden olarak da ruhen de cok yoruldum. 3 gun sonra hepsi biter mi dersiniz sadece dinlenmek istiyorum