Cok garip bir durum icerisindeyim arkadaşlar... Maalesef icinde bulunduğum durumu kimse anlamıyor ve hak vermiyor... Hakkımda genel kanı “bulmuşta bunuyor.” Nedeni ise sadece eşimin cok yuksek maddi olanakları ve saygın bir ailesi olması...
Zengin ve saygın bir aileye gelin gittiyseniz sorun cıkaran siz oluyorsunuz genel toplumsal kanı boyle...
Eşimle benim aramı kayınvalidem yaptı. Aynı memleketteniz ama goruşmemiştik biz hic o zamana kadar. Hatta kendisi başta cok karşı cıkmış benim bağnaz biri olduğumu duşunmuş ama gorunce cok şaşırmış ve beğenmişti. Oyle goruşmeye başlamıştık. Beğeni soz konusu yani.
İlk başlarda herşey cok guzeldi. İlgiliydi bana karşı. Sonra birden bu ilgi kesildi, ev hayatı boşlandı. Ustune duşunce oğrendim ki kolejden bir kıza aşıkmış bu ta o zamanlar. Onla cok kez ayrılıp barışmışlar universite sonrası ABD ’ye gitmiş; goruşmemişler biz evlendiğimiz donem ve sonrası. Şimdi o TR ’ye geri donmuş ve eşim bu eski arkadaşlarının hepsiyle goruştuğu icin haberini almış. Hatta bu kızla kalabalık arkadaş gurubu icerisinde goruşmuşler. (Nedense bu kolej cevresi beni pek aralarına almadı. Sadece bir arkadaşından kısıtlı bilgi aldım. Gerisini kendi cabamla oğrendim.)
Elimden hic bişey gelmiyor. Eşimle konuşmaya calışıyorum ama konuşturmuyor maalesef beni. Kendisinden biraz cekindiğim icin cok ileri gidemiyorum korkuyorum maalesef cunku cok normal bir insan değil... Kayınvalidem de destek olmuyor bana; sucu bana atıyor.
Bilmiyorum ben ne yapmalıyım? Son care buraya icimi dokmek istedim...
Sizinle ilgilenmeyen, eve uğramayan bir koca... Ne yapacağım bilmiyorum?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sizinle ilgilenmeyen, eve uğramayan bir koca... Ne yapacağım bilmiyorum?