Merhabalar. 1 yillık evliyim. Eşimle 3-4 ay once bi tartışma yaşamıştık. Ben ona ev işlerinde bana yardım etmesi gerektiğini soyledim. Daha doğrusu şunu sen yap sonra şu yapılacak diye. Sonra tartışmaya başladık ben sesimi yukselttim bu evde sadece ben yaşamıyorum yapacaksın tabi dedim. Sonra yan odaya gitti esim tlf konuşuyor ben de duyuyorum sesini. Benim annemi aramis kiziniz boyle boyle konuşuyor ev işleri onun gorevi tabi yapacak bunları. Ayrılmak istiyorsa ayrılsın vs. Sonra kapattı.
O an o kadar sinirlendim esime bağırıyorum. Sen ne hakla annemi arar da beni şikayet edersin? Benim annem hasta zaten(o ara kanser taraması icin hastanelere gidiyordu kitle var diye )
Hem ağladım hem laf soyledim bana karşılık veremedi tabi tm suclu benim her şeyi berbat ettim fln diyor. Sonra bu uzaniyordu gozune kan oturmuş beyaz kısmı kıpkırmızı. Baktım netten sinirlenince tansiyondan olabilir yazıyordu.
O akşam gittim yattım uzatmadim sonraki gun hastaneye gittik ilac kullandı vs
Ondan sonraki gunler ozur diledi benden. Salaklık yaptım dedi. Barıştım. Annem bu konuyu hic acmadı. Esin beni aradı tartışınız mi diye hic soylemedi. Sanırım esim benden habersiz bi kere daha annemi aramis soykemesin diye tlf baktığımda gordum.
Aradan zaman gecti. Şimdi ailemin yanındayım tatil icin geldim Eşim bi hafta sonra gelecek buraya. Ben bu yaptığını unutamadım. Sanki esime karşı soğudum. Gun icinde aramak dahi gelmiyor icimden. Kendi ailemin yanında daha mutluyum
Bazen ayrılmak geliyor aklıma. Eşimin aklı başında hareket etmediğini duşunuyorum
Esimin sikayeti
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Esimin sikayeti