Merhaba Hanımlar

Dun ve devamında yaşadığım bir olayla ilgili fikir almak istiyordum sizden.

Karşı binamızda oturan bir cift vardı, bir iki defa kavga seslerini duyduk 3-4 yıl oncesinden bahsediyorum.

Bir gece bağırış cağırış, adam kadını dovuyor, yaz olduğu ve camlar acık olduğundan her konuşulan, kadının cığlıkları olduğu gibi dışarı geliyordu. Ben polisi cağırdım, polisler gelip biraz evde durup gittiler. Sonrasında duyulan ses kadının cocuklarına bağırışları, evde iki kucuk cocuk var ve anne haddinden fazla bağırıyor cocuklara, şiddet var mı onu bilemiyorum.

Dun kapıya bu bahsettiğim kadının eski eşi geldi, en son ki kavgadan sonraya ayrılmışlar. Adam cocukların velayetini annelerinden almak istediğini, hem cocuklara kotu davrandığını hemde geceleri farklı araclarla bir yerlere gittiğinden bahsetti. Konuyu para karşılığı ilişki yasadığına kadar getirdi adam malesef buda bir varsayım ayrıca.

Bende adama tepki gosterdim kapı kapı dolaşıp eski eşinin ozel hayatını mi anlatıyorsunuz insanlara, ne yaptığı yada yapmadığı beni de kimseyi de ilgilendirmez, yaptığınız cok ayıp dedim. Bu arada bu adamla beraber aynı binada oturan , cocuklardan oturu parkta eşiyle beraber gorup tanıştığım bir bey daha vardı yanında. Ben boyle tepki gosterince bana, bu diğer komşu olan bey, nasıl boyle bir duruma tepkisiz kaldığımı kadının yaptığını nasıl savunduğumu soyledi. Sebebi ise benim kapalı bir kadın olmam, dinden gunahtan bahsediyor bana, kendisi dindar olmadığını ama dindar olan insanların bu konularda daha hassas olduğu gibi sinirimi bozacak şeyler soyledi. Bende dinde esas yasak olan bir kadının iffetini , namusunu bu şekilde dile sakız etmektir dedim, yaptıklarının cok ayıp ve suc olduğunu soyledim, kapattım kapıyı. Ve bu adamlar ust kata cıkıp oradaki insanlarla da konuştular maalesef.

Bugun bahsettiğim kadınla markette karşılaştık. Kadınla selamlasıyorduk sadece. Konuşmak istedi, dunku konuşmalarda haberi olmuş. Eski eşinin bahsettiği gibi bir seyin olmadığını , kendisini alanın sevgilisi olduğunu, cocuklar uyuduktan sonra cocukları annesine birakıp cıktığını soyledi. Bu kısım beni ilgilendirmiyor acıkcası. Eski eşinden kendisiyle ilgili boyle bir iftira atıp, komşuları gezdiği icin şikayetci olacakmış ve benim de şahitlik edip edemeyeceğimi sordu.

Kadın cocuklara cok bağırıyor evet ki bunu kendisine de soyledim. Oda hem iş stresi hem cocuklar yorulduğunu o yuzden gergin olduğunu soyledi. Avukatıyla goruştukten sonra haberleşmek icin ayrıldık kadınla.

Şimdi ben eski eşin gelip kadınla ilgili soylediği şeyle ilgili şahitlik yapmak istiyorum cunku yaptıkları cok cok yanlıştı ama diğer yandan cocuklar acısından bakıyorum herseylerine bağıran bir anne, zamanında annelerine şiddet uygulamış, eski eşide olsa aynı kadının namusunu iffetini kapı onlerinde konuşacak kadar kotu bir babaları var ve adam şuan evli.

İşin hukuki kısmını tam bilmiyorum, bizim sahitligimiz ne kadar işe yarar nasıl olur,bu cocukların akıbeti de aynı şekilde. Ama her turlu zarar gorecekleri bir durumdalar sanki. Onlar icin en doğrusu hangisine olur ne yapılabilir,fikir bekliyorum bu konuda. Cocuklar 4 ve 6 yaşında.