Ya kızlar bdv hic konu acicam aklıma gelmezdi .
Ben mi abartıyorum Allah aşkına bisey dyin..
2 yıllık evliyim eşimin ailesi bizden 2 saat uzaklıkta oturuyo akrabaları vs burda.
Direkt konuya giriyorum..
Gelen akrabaları yatılı geliyodu surekli evlerimiz yakın .. ve geldiklerinde illa banyo yapiyolar, kuzeni geldi esiyle.. ikiside banyo yaptı hemde benim ebeveyn banyomda .. ( diğer banyom arızalı daha doğrusu ben bozdum gelip yıkanmasınlar diye ) ya anlamıyorum ya sinirleniyorum yazarken bile ..
Neyse ben bunu eşimle konuştum dedim olmuyo boyle ben kendi ozel banyomda istemiyorum kimsenin yıkanmasını evleri yakın gitsin evlerinde yıkansınlar . Diyelim bugun geldiler yarin gidecekler hemen bi banyo yapma istegi bıktım ya banyo temizlemekten . Eşimle konuştum istemiyorum dedim once parladi konuştum guzelce , sen gidip o kadının yatak odasında yikanirmisin dedim dondu kaldı anladı beni bi şekilde .
Neyse kendi aileside her geldiginde muttttlaka asla fire vermeden yikanirlar. İlk başta bisey demedim ailesi sonucta benim ailem gelse yıkansa (asla oyle bisey yapmazlar) oda laf etse bozulurum. Kız kardeşi geliyo o ayrı teyze yenge geliyo o ayrı ulan kayinvalidemin kayinvalidesi bile.. ya bu ne gorgusuzluk .. tabi kocama hic bisey demiyorum .
4 gun once kaynim geldi ve biz bebek icin aşılama surecindeydik simdi musait değiliz sonra gelsin dedim esime, arada kaldım cağırdım dedi bisey demedim yine bi şekilde gizli saklı iliski olur dedim .
Adam geldi gelir gelmez hemen banyoya lan dur bi soluklan!!!
Sabah kalktı eşim gezmeye gidelim dedi hemen yine banyoya girdi . Bu surede ben her girdiğinde pesinden girip camaşır sulariyla temizliyorum.. akşam eve geldik bidaha girdi ve bana sormak yokkk odam musait mi değil mi soran yokkk bende sinirlendim kapıları vurmaya başladım fevrilendim bi an dayanamadım cunku cok sinirlendim eşim anladı noluyo sana sıkıntın ne falan dedi yok bisey dyip geciştirdim ...
Eşimide anlıyorum onunda yapicak biseyi yok yıkanma burda diyemez. Ama akıl verin nolur ben bunu nasıl kesebilirim bu insanlardan. Buyuk banyomun muslugunu bozdum bilerek kac kez bu kez odama dadandilar.... uzattim biraz cok doldum kusura bakmayın . Abartmiyorum dimi bu yanlış dimiiiii eşim ve ailesi gayet normal karsiliyo boyle seyleri ben hic biyerde boyle gorgusuzluk gormedim ya
Banyo gorgusuzleri!
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Banyo gorgusuzleri!