Evliliğimizde Surekli maddi problemler yaşadık bunu sorun haline getirmedim hic bir zaman,hala da devam ediyor. İstanbul dan zorla beni aldı goturdu ailesinin yanına orada dukkan actık ailesi ile beraber calıştık ama yarar bulamadık zarar gorduk ve kapattık. ciftciliğe başladık ben eşime faydam olsun diye beraber tarlalara gittim calıştım ilk kez ciftcilik yapıyorum. eşimle beraber ektim suladım gubreledim yağmurların altında ıslandım hic yuksunmedim bu durumdan kendi razılığımla gittim.
"Kacarak evlendik onun icin aileme sırt dondum." ( kız isteme nişan oldu ). Her turlu zorluğa goğus gerdim ama nedense ailesinin yanına taşındığımızdan beri hic değer gormedim. beni bu uzuyor cok. Değer vermiyorsun diyorum bana diyor ki maneviyatta değer vermeye inanmıyorum maddiyatta inanıyorum Senin maddiyatında yok ne zaman vereceksin bu değeri ? Romantizim istiyorum kendine yakıştıramıyor benden bekliyor.. sadece bir kere doğum gunumu kutladı o kadar sadece pasta almakla ben pasta veya hediye istemiyorum ki Sozlu de kutlarsın sarılırsın opersin okşarsın. Neyse Cok buyuk kavga ettik sacma sapan şeyler icin Cıktım annemin evine geldim 1 kere aramadı sormadı bana gidersen geri almam seni boşanırım diye tehdit ettiki bu tehditler hep var.Seven insan aramaz mı Sormazmı ? ne olursa olsun peşinden gitmezmi ne yapacağım ben