Kızlar , parayla saadet olmaz diyenlere kanmayın. Saadet bal gibi parayla oluyor.. O kadar daraldım ki. aylardır maaşım sıkıntıda.. eşten dosttan borc al , sonra iki kuruş eline gecince geri onları ode yine parasız kal derken surekli bir problem..
Annem aradı oğlen, 6 saat uzaktayız. Memlekete gideceklermiş, giderken hem bize uğrayacaklar, hemde 2 kız kardeşimi bize bırakacaklar..
Eşimin de gece nobeti olduğu icin direk arayamadım uyuyodur belki diye, mesaj attım uyuyor musun diye ama gitmedi, uyuyor diye aramadım. kayınvalidemlerde olduğu icin kayınvalidemi aradım, telefonu kapalıydı..
Neyse sonra bir saat once k.validem arıyor, başım kalabalık işyerindeyim, ust uste aradı ama patron yanımda acil bir iş var nasıl ortalık karışık acamadım. Peşine mesaj geldi eşimden, "biz koye gidiyoruz.." Tabi ben şok..
Sonra tekrar eşimi değil k.validem aradı diye k.validemi aradım guya benim aradığımı gordu acmadı ama kocasını arıyor demesin diye.. neyse actı telefonu "biz yoldayız şehri cıkmak uzereyiz. haberin olsun" dedi. eşim, oğlum, kayınvalidem ve kaynım gidiyorlar.. bende anne bayağı bir erken haber verdiniz. h....da az once mesaj attı yoldayız diye. keşke koy varınca haber verseydiniz. yarın annemler geliyor ve evde bişe yok benimde param yok ben napıcam" dedim. mırın kırın etti kapadık.
eşimi aradım. annemler geliyor dedim. " banane napim geliyolarsa vs." dedi. Eşimle bir kac gundur aramız bozuk, elde para olmayınca surekli kavga ediyoruz, herşeyden kavga eder olduk.. Bide telefonda heleki annesigillin yanında boyle konuşunca sinirlerim bozuldu.. Param olmadığını, kendisinin pat diye yola cıktığını, yarın icin napıcamı bilmediğimi soyledim. Git patronuna soyle varsa parası versin bende para yok dedi bende kapadım yuzune.
Annemler darda olduğumuzu biliyor. onlardan da para istedim gecen ay. Eşim koye para vermeden gidiyor biliyorum. kaynım ve kvalidem gidiyor diye takılmıştır peşine. akrabalarının duğunu var bu akşam. koyleri de yakın 4 saat flan suruyor. ama yinede beni boyle yuzustu bırakması cok zoruma gitti..
Lutfen yorumlarda beni aşağılayacak şeyler yazmayın,ya da boşan demeyin boşanamam.. Ben sadece beni biri dinlesin istiyorum, icimi dokmek istiyorum.. Gun gelecek herşey olacak.. Sadece şu an kendim istedim evlendim, ailem cocuğum var diye istemiyor geri.. oğlum 4 yaşında daha. onu nasıl bırakıp gideyim.. kokusunu, sesin, herşeyini ozlerim..
ayrıca eşimle boyle değildik.. Kriz başladığından beri ben ne zaman ki maaş alamadım sorunlar o zman başladı.. cunku faturalar gecikti, markete gidemiyoruz, banka borclarımızı odeyemedik.. herşey gıdım gıdımına yetiyordu ben maaş alınca. alamayınca tepetaklak olduk..
Yarın annemler gelecek ve evde sadece annemin yapıp verdiği zeytin ve bir parca peynir var..
Ben napıcamı bilmiyorum..
O kadar daraldım ki.. Niye geldim bu dunyaya diyorum..
Parasızlığa da bu duzene de lanet okuyorum artık..
Cok uzun yazdım belki ama kızlar okuyan varsa buraya kadar teşekkur ederim. Cunku kimseye bişe anlatamıyorum artık..
Duşundukce kafayı yiyecek gibi oluyorum.. Konuşacak kimseyi bulamıyorum.
Bitmek uzere olan bi sigara gibi hissediyorum kendimi..
İc Dokmek İstiyorum..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İc Dokmek İstiyorum..