Merhaba arkadaslar. Buraya daha once 2 konu daha acmistim. Esimle ilgili..Anlasamiyiruz, ve tartisip bana vurdugundan bahsetmistim. En son actigim konuda tartismistik. Ve kendince beni susturmak icin defalarca kollarima bacaklatima vurmustu. Oyle ki, bir hafta yKLsik 9 gun boyunca bacaklarimdaki kan oturmasi anca gecti. Bu surecte tam 5 gun hiccc konusmadim. Trip degil, zaten icimden gelmiyordu. 5 gun sonunda mecbuur ayni evdesinn. Biraz laf atti biraz konu acti tek tuk konustuk derken. Normal muhabbet ortamina geri donduk. Oyyyle bi huy gelisti ki bende. Herseyi hali altina supuruyorum herseyin ustunu ortuyorum herseyin. UnutmK iyi hissettiriyor. Ya da artik gercwktwn onemsemedigum icin unutabiliyorum.... bilmiyirum. Neyse asil konum bu dgil. Notmal moda geri donduk donmesine, konusuyorum esiyorum. Konusurken de normalim. Sinirim kirginligim buyuk bi derecede yok suan. Ama asla yanasamiyorum. Icimdeb gelmiyor. Opusmek, sevismek.. regliydim bu 5 gun konusmadigimiz donemde. Bitti simdi ama ben bitti demiuorum. Cunku istemiyorum. Bilmiyorum sirf bundan dolayimi bu olylardan dolayimi ama sonn zamanlarda hep boyle. Aslinda uzuuuun zamandir boyle. Ama sanki isteksizligim daha da artiyor. Bugun dedi zaten kac gun oldu diye. Ben de gecistirdum. Oluyor ole arada uzun falan dedim aivimden hic gelmiyor. Dedigim gibi konusma sohbet yine devam ediyor ama digee turlu napicam blmiyorum. Siz ne duaunuyorsunuz anlattiklarimdan? Biraz yorum yapar misunuz acaba