Boşanma aşamasındayız eş denilen kişiyle. Bebeğim var 5.5 aylık . Yazılarımdan bilen bilir kotulukten başka bişey duşunmeyen, bu evliliği bitirenler olarak ailemi gunah kecisi secmiş insan. Uzerine boşanma davası acınca Nefret dolu kindar birde. Surekli ayağına istediği icin mahkemeden ara karar istedim velayetle ilgili gecici velayet bana verildi babaya ayda iki kez cumartesi 10.00-17.00 arası verildi. Avukatı bu adamın geceleri icen gunduz uyuyan biri olduğunu soylemiş avukatıma ve ben korkuyorum evi de boşalttık nereye goturcek kacırır mı nerde bakacak bir suru vesvese. Ve dedm ki ben kapıda beklerim ama cocugumdan uzak duramam rahatsız etmem dedim kabul etmiyor bir turlu cok sert mesajlar cekiyor normalde uzakta durma hakkım var ama bu adam sorun cıkarır kacırır diye korkuyorum el mahkum yarın vermek zorundayım 7 saat nasıl gececek bilmiyorum anlaşmalı teklif ettim kabul etmiyor tek nafaka istedim zaten nafaka baglandı ikimize onu da odemedi. Adam kindar inat ben ne yapacağım yarın bir şey olmasından cok korkuyorum