ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ UYELİK ACAMADIĞI İCİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER
Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde ozel eğitim oğretmeniyiz ben calışmıyorum o calışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı taa aylar once eşimi eklemişti ama takmadım stajyer dedi (eşim iş arkadaşlarını eklemeyi sevmez) kız 3 ay staj yapıp şubat ayında ordan ayrıldı. ben bayramda memlekete gittim ve dondum komşuya evde değildim dedim birşey sordu her neyse bana iyide misafiriniz vardi 2 gun once dedi icime kuşku duştu eşimin teline baktım kıza iyimisin vardın mı yazmış. kız evet beni duşunduğun icin teşekkur ederim demiş? ben gider gitmez neden buluşuldu bilmiyorum akşam komşudan oğrenmiş gibi yaptım bana korkarak evet geldi cay icti gitti dedi delirdim ne hakla?? kavga etmeye başladık oda sacmalama o benim dostum o zaten sec...nin sevgilisyidi dedi yine delirdim cunku bahsettiği kişi evli. eşimden enfret ettim ama gidememde koyun adetleri.. bu kızla bişey gecmişmidir arasında 10 yaş kucuk bu kız ama instagramda hergun başka ortamlarda cok havalı bir kız ve kıza mesaj atmayı duşunuyorum deliricem yemeden icmeden kesildim
GUNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:
Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi cağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi cok sevdiğini soyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar guzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan once duşunseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz ornek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni cağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o cok sevdiğin kocanla mutluluklar...
SONRADA ENGELLEMİŞ........ HAKLIYMISSINIZ
Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?