Arkadaşlar selam
Hepinize guzel bir hafta diliyorum benimki ‘dert ’ sayılmamak ile birlikte kararsız kaldığım bir konu ;
Oturduğum evde balkon yok , ama evim cok geniş 2+1 . Kocaman bir yatak odası ve cocuk odası mevcut . Amerikan mutfak ve salonda baya geniş . Fakat banyom kucuk .
Aynı binada bir alt katımda bir daire boşaldı, istersek oraya gecebiliriz ,balkonu var epey geniş ve bahce tarafında yani sokağın gurultusu hic bir şekilde gelmiyor , salon aynı banyosu daha buyuk fakat cocuk odası ile yatak odası daha kucuk .
Cocuk odası yine cok kucuk sayılmaz ama yatak odası bizim şu anki odamızın yanında epey kucuk kalıyor . Sadece yatağımızı (2 metreye 2 metre epey buyuk ) ve dolabımızı alır , onun dışında yatakların yanına koyduğum kucuk şifonyer ya da makyaj masası konulamaz . Fakat banyosu bizim banyonun 2 katı

Uzattım karışık oldu hemen toparlıyorum ;
Boşalan dairenin + tarafları ;
-balkonu var
-banyosu geniş

Şu anda oturduğum dairenin + tarafları ;
-yatak ve cocuk odası buyuk

Kira vs . Herşey aynı .
3 aylık bir bebeğim var seneye balkona havuz filan koyabilirim ayrıca kopeğim de var balkondan bakmak onun da hoşuna gider . Banyoda geniş . Ama işte dediğim gibi 2 odası biraz ufak yine de Benim gonlum sanırım alt kattaki daireden yana... eşim bana bıraktı .
Siz olsanız ne yapardınız?