Ben kafayı yemek uzereyim arkadaşlar. Nolur yardım edin

daha bu bayramda eşimle yine kavga ettik ve bu sefer en buyuk kavgamızdı. Bayramda , eşimin babaannesinden kalma koy evleri var, birde kaynatanin mezarı koyde . Ona gidelim dediler gittik . Neyse koy evlerinde ne doğru duzgun tuvalet ver ne de mutfak . Illa kalalım dediler . Normalde kimse tip kalmaz , eşimin abisi ve kızkardeşi de kalmaz kavga eder. Eskiden de oyleydi . Neyse sırf bana gıcıklık olsun diye eşime, sen kalırsan bizde kalırız diye ic ve gorumce baskı yaptılar.sanki ben yokum . Bende delinoldum. Rahat edemiyorum kalmak istemiyorum dedim . 10 dk mesafede ilce merkezinde ,kendibabamın evi var . Şimdiye kadar kimse kalmaz , kp sağken gidelim kalalım derdi de ,kvve gorumce kavga ederdi kayinpederimlegormezlerdi o derece . Şimdi niye bana gıcıklık ve sozde eşimin bana soz gecirmesini beklemek icin boyle yaptılar ona sınır oldum ...kalmak zorunda mıyım kaynananin kaynanasinin evinde . Kv nin evinde zaten gidip kalıyorum. Bana yaptıklarına rağmen. Sonra birde ben bayramın 1. Gunu etle ugrastigimizicin kv aramadım. Aklımın ucuna bile gelmedi iş gucten, ki zaten 2. Gun gidecektim bayramlaşmaya. Birde bu sucun oldu guya . Esimi bir doldurmuslar bugun3 kadar herseyle ilgili anlatamam , Eşimle bir tartıştık, sana ben dedigimi yaptoramiyirum sen şoyl3sin boylesin diye , bende saydim tahi laf esime . Eaimle zaten aramiz soguk mesafeli herzaman , ozelukle cinsel hayat zaten yok esimden bana . Bu yuzden mi soguk eaim .Esiimin gozunde her seyjn sebebi gunah kecisi benim .şuan normal davranmaya calışıyor eşim, ama benim icimden cıkmıyor yaptıkları. Ne yapmalıyım . Kizlar cok kotuyum