Merhabalar. Bundan 3 sene once hayatıma biri girmişti. Aslında internetten tanışmıştık ve sevgili olma amaclı değil cok tesadufi bir şekilde tanışmıştık. Bir sure konuştuk, sevgili gibi olduk ve yanıma geldi, iki gun beraber guzel vakit gecirdik, ta ki hayatında başka biri olduğunu oğrenene kadar.. oğrendiğim gibi direk ayrıldım, acıklaması da; onunla aramda sevgililik gibi bir şey yoktu sadece arada bir konuşuyorduk ve sen yoktun. Artık sen varsın bundan sonra boyle bişey olmaz, gibi şeyler soyledi. Fakat ben dinlemek istemedim her yerden engelledim, sosyal medya hesabım da yoktu. Kısa bir sure sonra da numaramı değiştirdim başka bir sebepten.
Yani ben unutmuş gitmiştim, gecenlerde instagram actım kendime ve beni bulmuş direk mesaj attı.
Surekli sana ulaşmaya calıştım ulaşamıyorum dedi, her şeyi baştan konuşmak istediğini , bir ilişki yaşamak istediğini soyledi. ( tanışmamız da cok garip olduğu icin, ben senin kaderimde olduğunu hissediyorum vs dedi)
Bu konuşmadığımız surede annesini kaybetmiş ve kotu bir hastalık gecirmiş yani eskisine gore baya sakin durgundu. Ben ilk başta arkadaşca konuştum ama kendisi olayları baya sevgililiğe bağladı. Ve şimdi surekli konuşuyoruz.
Ama ben guven konusunda emin değilim, tam olarak guvenemiyorum zaten kendisine karşı aşk sevgi gibi duygum yok henuz. Ama benimle oyle guzel ilgileniyor ki uzun zamandır istediğim heyecanı yaşıyorum.
Ne yapmalıyım bilmiyorum sizce bir şans daha verilir mi? Yoksa bırakmalı mıyım...
2. Şans verilir mi ?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- 2. Şans verilir mi ?