Kızlar 1 aydır bi sevgilim var .. otuzumdayım, o da benden 1 yaş buyuk...beraberken cok iyiyiz.. her şey guzel.beni, duşuncelerimi onemsiyor... mesela rahatsız olduğum konularda falan cozum odaklı yaklaşıyor.... esas mesele şu adamın benimle ciddi olup olmadığını nasıl anlarım ya da ben ciddi bir ilişki istediğimi nasıl belli ederim!!! acık acık sormaya cekiniyorum.. bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum...eskiden olsa akışına bırakmayı tercih ederdim ama artık otuzumdayım ve gelecek vadetmeyen bi ilişkinin icinde boğulmak istemiyorum.... henuz hic bi arkadaşıyla tanışmadım.. ama bi kac yakın arkadaşına benden bahsetmiş..ve ablasına bahsetmiş benden..bi de bu adamın iş arkadaşlarının coğu kadın o yuzden baya kıskanıyorum... işleri gereği bakımlı suslu puslu kadınlar.. kendisi Aslan burcu bu arada... gecenlerde inatasında biraz stolk yaptım eski gonderilerde ozellikle iki Kızla gezmelerde samimi fotoları var ve ben aşırı rahatsız oldum.. bugun buluşacağız ve ben o kızların kim olduğunu sorup o Fotoğrafları kaldırmasını rica edicem...bakalım tepkisi ne olacak ...
Son durum: rahatsız olduğum tum fotoları tek tek kaldırdı kızlar

..