gunaydın arkadaşlar,
fikirlerinize ihtiyacım var. 12 yaşında bir kızım var. bu grubun bağımlısı oldu. bir arkadaşı aracılığıyla tanıdı bu gurubu başta şarkılarını falan dinliyordu ses etmiyordum cok doğal geliyordu bana sonra posterlerini dergilerini hayat hikayelerini anlatan kitaplarını falan almaya başladı arada uyardım yeter dedim daha fazla alma dedim ama eline gecen her kuruşu bu gurup harcamaya başladı. anlamaya calıştım hayran dedim. o dinlerken şarkılarını bende onunla birlikte dinleyip ona eşlik ettim ki ters tepki olmasın diye. onu anlamaya calıştığımı bilsin diye. ama kızlar artık işler cığırından cıkmaya başladı. gecen hafta kuafore gidelim dedi saclarını guruptaki bi uyenin sacları gibi kestiricekmiş uzasın diye gun saydığı ozenle baktığı saclarını onların ki gibi kısacık kestirmek istedi. neyse konuştuk ikna ettik vazgecirdik. son bir haftadır durduk yere ağlamalar başladı. uzun uzun resimlerine bakıyor. cok mutluyken bir anda ağlamaya başlıyor. gece gunduz kulaklıkla surekli, onları dinliyor. akşam balkonda oturmuş ağlıyor gozleri kıpkırmızı annem niye ağlıyorsun dedim. anne şunu izle diye bir klip izletti altta fon muziği slayt şeklinde bunların resimleri geciyor resimlerin altında yazılar yazıyor. yazılar şoyle ''biliyorum bts i cok seviyorsun onu bir kez olsun gormek istiyorsun tum gun resimlerine bakıyorsun ama bu hayalin gercekleşmeyecek biliyorsun bir kez gorsen canını vermeye hazırsın'' falan filan. sanki hipnoz olmuş gibi. boş boş etrafa bakıyor durduk yere ağlıyor durduk yere guluyor. kızlar cok uzuluyorum kızımın psikolojisi hic iyi değil. yemeği falanda bıraktı iştahsız keyifsiz mutsuz surekli karalar bağlayan bir cocuk haline geldi. bende babası da arkadaş gibiyiz kızımla eşimde cok uzuluyor ama ustune gidip ters etki yapmaktan korkuyoruz. nasıl cozeriz bu sorunu bir akıl verin. nette araştırdığımda cok şeyle karşılaştım 15 yaş altı cocuklarda bağımlılık yapıyormuş bu gurup cinsiyetsizliği benimsemiş hem erkek hem kadın gibi yaşıyorlarmış. 40 dan fazla cocuk intihar etmiş. bir akıl verin lutfen...
koreli bts isimli grup
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- koreli bts isimli grup