Ne oluyo bu adama problem bendemi
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ne oluyo bu adama problem bendemi
-
02-10-2022, 17:10:19Merhaba! Arkadaşlar hemen konuya girmek isterdim fakat uzun ama en kısa şekliyle anlatmaya calışacağım şimdi bundan 1 ay once falan aileme gitmiştim eşimle boşanmalardan donduk tekrar barıştık ama ben geldigimden belli hareketleri bir tuhaf degişik biz Antalya ’da yaşıyoruz her sene yazın istanbuldan arkadaşı Arap turist ayarlıyor eşimde onları gezdiriyor ama bu sene yata falanda goturdu ben asla istemiyorum gitmesini oraların ortamları nasıl tahmin esiyorsunuzdur az cok ,, adam oraya gittiginden beri bi tuhaf bana da yaklaşmıyor sonra bi iyi bi kotu oluyo bugun makyaj aynasına Doğum gununde hediye alamadım kendine hediye al seni seviyorum yazmıs 400 tl para bırakmış bana akşam oldu avmye gttik 4 yaşında kızım oyun parkına gitşiler babasıyla sesleri cıkmayınca gidip bakim dedim cocukların başını bekleyen kızda kızıma arabayı suruduryor baktım donup donup guluyo eşine sonra dedimki siz guluşuyormusunuz bi bagardı cagardı normalde boşanma aşamasına gelmeden oncee adam değil kızın ona gulmesi kafasını one egerdi curret edemezdi ama şindi yagrın gene gidicek plaja arapları gezdirmeye ya merak ediyorum kafayı yicem