Merhaba hanımlar. İnşallah iyisinizdir. Sabahtan beri gundemdeki olaylar nedeniyle ben pek iyi değilim. Moralim bozuktu. Eşimin sozlerinden sonra resmen daha da coktum. Uzatmadan konuya gireyim. Mevzu şu şekilde. Ben kpss ye hazırlanıyorum bu yuzden 3 kitap siparişi verdim. Birini yanlış almısım kpss değil yks video ders notlarıymış. İade etmeye gittik. Kargo ucretini bem odedim benden kaynaklı bir hata oldugu icin. Eşimin sozleri. Dikkat etmiyon bak dikkatsizsin boşu boşuna para odedik incecik bir kitaba 150 lira odedik. Kitapların biri inceydi. Tekrar sipariş vercen mi verirsen bi de ona kargo parası odicez. Beni zarara naaıl sokuyosun goruyormısun. Ben başa cıkamayınca evet haklısın sen hatasızsın ben hatalıyım dedim. Almıcam kitap falan bundan sonra istemiyorum senden bişey dedim. Annen versin kitap paranı vermicem zatwn bekleme benden dedi.
Bu devam etti daha herkes beni dolandırıyo ben kimseye bişey yapmıyorum peder de almış arabayı filanca iş icin 80 km yol yapmış kimbilir nereye gitti.
Konusup durdu. Şukur eve geldik beni bıraktı başka bir işi vardı oraya gitti ben inerken goruşuruz diyor. Bişey demedim. Eve geldim ağladım ağladım dayanamıyorum nasıl bana karsı bu kadar merhametsiz nasıl boyle kalbimi kırabiliyor anlamıyorum. Onun hatalarında benim tepkim olsun hayatım sana bişey olmasın. Moralini bozma canını sıktıgına değmez gibi laflarla onu teskin etmekken. Ben bir hata yapsam burnumdan getiriyor bana.
Hanımlar ne olur yorumlayın ben mi cok alınganım. Kendinizi benim yerime koyun. Boyle bir hata yaptıhınızda kocanız boyle mi tepkiler verir. Ben mi hassasım
Ben mi alınganım. Eşimin sozleri
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ben mi alınganım. Eşimin sozleri