Elimde Kocaeli dağıtımı bir Exper Bilge Laptop var. Gayet guzel calışıyordu ancak sonradan başlangıcta şifre istemeye başladı. Şifreyi bilmiyorum ve teknik serviste artık bu bilgisayarla ilgilenmeyi bıraktı. Sonucta kac yıl oldu onlar bile unutmuşlardır boyle bir bilgisayarın var olduğunu. Bilgisayar acılırken sadece 2 tane ekran geliyor aşağıda sırasıyla ekledim. Zaten ikinci fotoğrafdakileri okuduysanız sorunu gorursunuz "N" tuşuna basmaktan başka bir carem yok. Bilgisayar cope atmak istemiyorum sonucta donanımsal olarak bir sıkıntısı yok, elimde halihazırda bir laptopta yok. Benim istediğim bu Notebook'u evde taşınabilir bir cihaz olarak kullanmak cunku şu an sadece desktop kullanıyorum. Lutfen aşağıya "ondan bir cacık olmaz, at gitsin o eski bilgisayarı, o bilgisayara ne yaparsan yap iyi olmaz vb." şeyler yazmayın. En kotu YouTube'dan video izlerim. Bu bilgisayara hangi Linux dağıtımını kurmam daha doğru olur?

Bilgisayarın sistemi:
1 GB DDR3 1333MHz RAM Intel Atom N455 1.66 GHz 32 Bit (16 da olabilir) 512 MB ekran kartı 11.1" ekran Windows yukluydu ama tam olarak hangisi olduğunu hatırlamıyorum

Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-04-13 at 03.02.20.jpeg 53,4 KB · Goruntuleme: 38

WhatsApp Image 2022-04-13 at 03.02.20 (1).jpeg 66,8 KB · Goruntuleme: 43