Catlaklar catlaklara care bulundu sizin hala varmı yoksa?
Vücut Bakımı0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Catlaklar catlaklara care bulundu sizin hala varmı yoksa?
-
02-10-2022, 13:41:29:teytey:merhaba kızlar,sonunda catlaklarımdan kurtuldum...hemen anlatayım .ıspartanın şarkikaraağac ilcesinde yanık tedavisi yapan ayşe hanıma 3 ay once gitmiştik.iş kazası sonucu yanan işcimizi tedavi etmesi icin.hazırladığı karışımı 1 ay kullanan işciyi gorunce gozlerime inanamadım yanık izlerinden eser yoktu ayşe hanıma catlaklarımı gosterip aynı karışımı bende kullanırsam fayda saglarmı diye sordum oda bana bir yağ hazırladı ve 2 aydır kullanıyorum sonucları gozlerinizle gorun diğer resimler kuzenim oda kullanıyor kuzenimdee kilo vermeden dolayı catlaklar vardı bende sezaryan sebebiyle vardı sadece catlak degil sezaryanlı karnım gerildi hatta daha ayrıntılı fotgraflar vermek isterdim ama malum goguslerimdede toparlanma var yumusak dokusu kayboldu coook mutluyum kızlar darısı başınıza kullanımı once bir fırcayla kan dolaşımını hızlandırıyoruz daha sonra yagı surup masajla yediriyoruz 1 gun yag kalıyor ertesi gun yıkıyoruz vee ilk seferde farkı anlayabilirsinizbayanssulusmile