Kremler, guzellik salonlarında gecirdiğimiz seanslar ne kadar işe yararsa yarasın beslenmemizi duzenlemeden bu illetten kurtalamayacağız.
Ben bugunden itibaren, beyaz ya da esmer şeker ve şekerli yiyeceklere bir sure veda ediyorum (kendi icinde şeker barındıran gıdalar haric tabi,. Tuzu sadece yemeklerin icinde olduğu kadarla sınılandırıyorum ve margarin, tereyağ ya da diğer katı yağlara ve onları iceren yiyeceklere son veriyorum.
Bir yandan da selulit kremlerimi kullanmaya devam edeceğim.
Selulitten muzdarip arkdaşları benle birlikte karar almaya davet ediyorum

Heveslendirmek icin de aşağıya şeker tuz ve yağın selulite etkisini kopyalıyorum

Şeker: Fazla şeker vucutta yağ olarak depolanır Ozellikle paket yiyeceklere dikkat Biskuvi, kekler, şekerlemeler, cikolata, dondurmayı minimuma indirin Vucuda toz şeker girdikce insulin salgısı artıyor bu da yağ depolamasını artırıyor, selulit oluşumu da hızlanıyor
Tuz: Fazladan yediğimiz tuzun coğu cildimizden ve bobreklerimizden atılıyor Ancak bir kısmı vucutta tutulup kalıyor Vucutta su tutup bizi şişirmeye başlıyor ve dolaşımı aksatıyor Ekmekte, peynirde, zeytinde, konserve ve paket yiyeceklerde tatlı da olsalar biskuvi ve keklerde tuz var
Doymuş yağ iceren yiyecekler: Sut , peynir ve yoğurdun yağsız veya az yağlı olanlarını tuketmeye calışın Yağsız eti tercih edin Sosis, sucuk, salam gibi yiyecekleri minimuma indirin