arkadaşlar biliyorsunuz epeydir her şeyi denemiş biri olarak hem cok araştırdım hem cok yoruldum.ama yinede araştırmalarım sonucu en garantili yontemler şuan şunlardır bence..ve en kısa surede bunlara başlayacağım..

strivectin sd herkeste mi işe yarar kardeşim.madonna bile o kadar parası varken ve okadar spora diyete rağmen catladığına gore ve onu kullandığına var bi hikmeti.artı yakın cevremden de herkes mutlu harbiden işe yarıomuş.pahalı da olsa umrunda değil artık.bunu alıcam.ama ondan once hamileler icin catlak giderici bitkisel yağ adında bişi almıştım 15 liraya onu kullanıcam.icinde en iyi catlağa iyi gelen butun yağlar karışık.susam yağı kakao yağı jojoba vs...ve diğerleri...bunu bitirince ki sanırım iyi gelecek bu direk strivectine başlıcam...en az 2 ay kullancam baya bi azaltcam..

sonra duruma gore gerekirse erzuruma gidicem zımparalama icin..cunku o doktoru amerikadan bile cağırıolar.bilirsiniz amerikalılar ne cindir bişi bulmasa allahın Turk'unu niye cağırsın oraya..artı cok da mantıklı yontemleri.duvarı bi zımparalayın ne kadar puruzsuz oluyo...

en son kalan catlaklarada %20 tca yaptım mı olay kokunden bitmiştir dostlar...arkasından yapılan yere tabiki tekrar strivectin ve yağlar ve bidahada sonsuza kadar elveda...sonunda asit,zımpara ve kaliteli bi urun dışında hicbişiyin gecirceğine inanmıyorum.ve bu yontemler de şuan en yuksek cozumu sunan secenekler..inanın geri kalanların coğunu denedim ve boş hepsi..kısaca tahminim 3 ayda kurtulucam ben işallah..darısı size arkadaşlarım işallaahh aminnn..!!