**Avent elektrikli goğus pompası - az kullanılmıs - acılmamıs parcaları mevcut - orjinal kutusuyla gonderecegim. Kargo dahil 100tl
**Tiny Love animal concert oyun halısı - tertemiz durumda kızım cok severek kullandı- uzerinde abartısız 1 saat duruyordu - muzikli , 3 boyutlu gorselleri mevcut- 190tl ye aldım kargo dahil 100tl ye satıyorum
**Mothercare kanguru - cok az kullanılmış- 3 pozisyonda da kullanılıyor. Kargo dahil 55 tl
**Tefal Actifry 1lt - az kullanılmıs- tertemiz durumda- 200tl
**Lansinoh sut saklama poşeti 25'li - acılmamıs kutulu - 15 tl
**Avent niplette gogus ucu cıkarıcı - almayı dusunen varsa o kadar para vermesin ikinci el alsın. Cok işime yaradı, ilk sut geldigi donemde goğuslerimvcok gergin oldugu icin ucu yoktu bebek ememiyordu. Bu urun sayesinde emzirebildim. 90tlye almıstım kargo dahil 40 tl satıyorum
**Avent termal sıcak soguk gogus pedleri - az kullanılmıs - hem sıcak hem soguk kullanılabiliyor. Emzirme oncesi sıcak press emzirme sonrası soguk press goğusleri rahatlatıyor.. 75 tl almıştım kargo dahil 40 tl satıyorum
**Palmers hamilelik sonrası catlak giderici sıkılastırıcı krem- orjinal hic acılmamıs kullanılmamış- 400 ml - fazla aldıgım icin satıyorum. Hem nemlendiriyor hem sıkılastırıyor cok iyi bir krem. 25 tl
**Numimed ilac emziği - acılmamıs kutuda - bebeklere ilac vermenin en iyi yolu emziğin icine ilac konuyor bebek ordan emiyor.. 10tl
**Chicco fermuarlı emzik kutusu- hic kullanılmadı- 2 adet - 10tl
İlgilenenler [email protected] mail atabilir..
Bebek İkinci El EN UYGUN FİYATA tertemiz urunler satıyorum. Pompa, oyun halısı, kanguru.. Vs..
İkinci El0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Bebek İkinci El EN UYGUN FİYATA tertemiz urunler satıyorum. Pompa, oyun halısı, kanguru.. Vs..