oncelikle merhaba herkese
ben kucucuk bir cocukken 2 memenin tam ortasında ufacık bir ben cıkmıştı ve o donemlerde de aileden bir birey goğusunde ki ben sorunuyla erkan tanı meme kanseri olduğunu oğrendi... sonucun temiz ve erkan tanıyla tespit edilmesiyle kucuk bir operasyonla kurtuldu.

bense cocukluğumdan beri paronaya mı yaptım yoksa onsezi bilmiyorum ama goğus kanseri korkusuyla yaşadım.
25 oldu yaşım en son 18de doktora gidip bu beni sordum riski var mı vs. o da cok erken olduğunu soyledi ilerleyen tarihte gelmemi soyledi evet buraya kadar gecmişden bi kac ufak detaydı yazdıklarım.

şimdiyse yaşadıklarım sağ sol iki taraftada zaman zaman oluşan ağrılar o kucucuk benin baya buyumesi leblebi kadar şişik olması ve son donemlerde ağrıların sıklaşması zaman zaman goğus uclarımın mosmor olması ama bi muddet sonra duzelmesi ve en son olay ise sadece bu benin yakın bolgelerinde minik kan toplamaları minicik benler gibi fakat ici kıpkırmızı kan. dun ise bu kucuk kırmızı benlerden bir tanesi yarım santim kadar olduğunu fark ettim o kadar kabarıktı ki nerdeyse deriden cıkacak kadardı... bu durum tehlikeli mi arkadaşlar ben mi paranoya yapıyorum maddi sorunlar ve sigortamı yaşımın buyuduğu gerekcesiyle devletin kesmesiyle bir turlu doktora gidemedim. kafama cok takılmaya başladı onumuzde ki ay sigortam başlıyor... ne yapmalıyım bilmiyorum bu gibi sorun yaşayan var mı ben mi buyultuyorum acaba yardımcı olursanız rahat bi nefes alabilcem...

zaman ayıran okuyan herkese teşekkurler...