canlaaarrrr size şimdi cemen tozu kurunu vericem ben cemen tozunu araştırdım netten şoyle yazıyo:

Cemen Otunun Faydaları ve Etkileri: Goğsu yumuşatır, balgam sokturur ve oksuruğu keser. Vucuda kuvvet ve rahatlık verir. Kansızlık, gelişim bozukluğu ve şeker hastalığında faydalıdır. Cinsel isteği ve gucu arttırır. Cesaret verici olarak da kullanılır. Sacları besler ve sac cıkmasını arttırır. Sivilcelere ve romatizmaya karşı da etkilidir. Anne sutunu arttırır. Adet donemi şikayetlerini azaltır.

ben bu kuru baya onceden duymuştum ama işime gelmemişti es gecmiştim .sonra televizyonda duydum işe yarıyomuş 1 kac hafta oncesinde 3 4 gun ust uste yaptım yaptığım anda bi sızlama oldu ve goğsumude gerdi ama vakit bulamadığımdan ve kokusundan dolayı yarıda bıraktım yarıda bıraktığım icin sonuc vermedi tabi ama devam etseydim işe yarardı kesin bi iki arkadaş uygulamaya başlamıştı ama sonuclar ne oldu bilmiyorum...girdiğim bi sitede bu kuru uygulayan kadınlar yorum yapmışlar ve memnun kaldıklarını yazmışlardı hatta bu kur ulke dışınada yayılmış.

herkes farklı yontemler deniyo bunuda eklemek istedim herşeyi denemelerine rağmen sonuc alamayan dostlar varsa birde bunu denesinler.ben bu kuru yarıda kestim ama tekrar başlıycam sizleride bilgilendirmek istedim ve beraber başlayalım bu kure sonuclarımızı paylaşalımyerimseniben

şimdi şoyle yapılıyor:

bi kaba 1 tatlı kaşığı cemen tozu 1cay kaşığıda hakiki zeytinyağını koyuyoruz karıştırıp krem kıvamına getiriyoruz sonra bu cemen tozunun yağa iyice gecmesi icin bu karışımı 1 hafta kadar bekletiyoruz hazır olduktan sonra her gece yatmadan once goğuslere masaj şeklinde uygulayarak suruyoruz ustune bi sargı bezi gibi kapatıcak bişey sarıp sabaha kadar bekletiyoruz..bunu 1 ay kadar yapmak lazımmış ve hergun soğuk su yada buz kompresi yapmakta cok faydalıymış..

bende kısa zamanda başlıycam inşallah sonuc almayı sizler gibi cok istiyorum birlikte yapalım bu kuru...sevgiyle kalınopuyorumnanaktan