Arkadaşlar ben 16 yaşındayım once bunu belirteyim yani daha ergenlik donemindeyim.
Etrafımdaki kişilere gore gec adet oldum denebilir 8. sınıfta oldum. Şuan lise 2'deyim ve hala duzene girmedi bunu da belirteyim.
Benim bir cok sorunum var

oncelikle goğuslerim cok kucuk . en kucuk sudyeni bile doldurmuyor etrafımdakilere bakıyorum bir de kendime cidden artık psikolojime bile yansıdı. Ayrıca goğuslerim cok kucuk olmasına rağmen aşırı tuy var

aklınıza gelebilecek her yerde tuy var arkadaşlar. tuy de değil kıl artık. yazları denize giremiyorum arkadaşlar

sırtımda elimde kolumda GOBEĞİMDE cok var artık insanlara elimi gostermeye utanıyorum nerdeyse. zaten genital bolgemi soylemiyorum bile. boyum 1.74 ve 54 kiloyum acaba hormonal bir sorun olabilir mi ?

gercekten tuy ve goğus konusunu o kadar cok takıyorum ki kendimden nefret etmeye başladım bu yuzden ağlıyorum bile.
annem gecer gecer diyo beni doktora goturmuyor. elimde ki tuyleri almıyorum belki dokulur diye. her neyse ne yapabilirim arkadaşlar bana kesin bi şeyler lazım

elimdekileri alayım mı bilemiyorum... ayrıca gobek tuyleri icin ne yapılabilir