Merhaba Hanımlar,

Daha once Boynerde kokladığım parfumu daha uygun fiyatından dolayı Misspera sitesinden satın aldım. Ancak aldığım parfumun 2 versiyonu varmış ve ben diğerini almışım. Mor şişe olanı koklamışım ama aldığım pembe şişe. Boynerde fiyatı 200 TL idi ben Misspera'dan 99 TL ye aldım. Parfum geldiğinde şeffaf poşetini actım ve sadece 1 kez koluma sıktım ve benim beğendiğim parfum olmadığını anladım. Maalesef firma poşetini actığım icin geri almıyor.

Dolayısıyla ben bu parfumu 80 TL ye satıyorum. Parfum 100ml ve EDP dir. Yine bu şekilde kullanılmamış orijinal parfumler ile takasta duşunebilirim. Parfum meyveli-şekerli ve cicek kokularından oluşuyor.

Lanvin Jeanne nostaljik filmlerin başrol oyuncuları gibi romantik ve guzel. Bu toz pembe renkli parfumun kokusu da pembenin masum guzelliğine sahip.

Boğurtlen ve frambuaz lezzetli bir sos gibi ciceklerin uzerini sarıyor. Lanvin Jeanne'nin naif guzelliği size dort mevsim yaz gunlerini yaşatacak. Yumuşak ve sofistike dokunuşuyla istediğiniz her an siz de hayatın başrolunu kapabilirsiniz!

Ust nota: Boğurtlen, limon, armut.
Kalp: Şakayık, frezya, frambuaz.
Dip nota: Misk, sandal ağacı, amber.
Burun: Anne Flipo.
Piyasaya Cıkış Yılı: 2008.