Aşağıda sadece kendi yapmış olduğum urunleri paylaşıyorum.
Arzu edenlere farklı modellerde istege gore de calışılabilinir. Ornek fotolar gonderebilirim ne tarz bir şey istediğinizi soylemeniz yeterli Bu tarzı bilenler az cok piyasa araştırması yapmıştır. Piyasaya gore uygun fiyatlı yapıyorum…

İşte urunlerimm

Puset temalı kapı susum. Aynı pusetin kucuğu bebek şekeri olarakta yapılabilir…. İsim cok uzun olmadıgı muddetce boyle balonlara yazılabilir uzun olursa cok karışık olabilir gibi duşunuyorum …bulutlar yapılır bulutlara isim yazılabilir…

KAAN kapı susum ve takım olarak yaptıgım kuş yuvası… İstege gore dolap kulpu susu olarakta kullanılabilir. Yada duvarınızı susleyebilir…

NEHİR İDİL… Ben bunu cok begeniyorumm…. Takıma uygun olarak yaptıgım tulum ve lavantalı kalp kapı kulpu susum…İstenilen renge gore calışılabilinir. değişiklikler yapılabilinir…
Kalp ve tulum bebek şekeri doğum gunu organizasyonu diş bugday partisi icin de duşunulebilir...

Veee ARAS Kapı Susum… Cok emek harcandı ama değdi cok şeker cıvıl cıvıl rengarenk bi calışma oldu. İstenilen renk ve değişikliklerle calışabiliriz…

Her figur hayvan tekli olarakta dogum gunleri bebek şekeri icinde uyarlanabilir…

ZEYNEP Kapı susu calışmam… Pembeler bu kıza cok yakıştıı… Tulum ve lavantalı kalp dolap kulpu susu yine aynı şekilde bebek şekeri dogum gunu icin de duşunulebilir...

LEYLAA Kapı susuu calışmam… Kırmızıyı sevenlere…

ZEYNEP Kapı susu calışmam. Yuvarlak kısmı tay tuyu kumaş ile kapladım. Kalan yerler keceye devam

MUHAMMED EMİR Kapı susu… Denizci temalı calışmam…