Merhabalar bayanlar;
Ben 26 yaşında 2 yıllık evli ,coluksuz cocuksuz

ev hanımı

, eşinin işi nedeniyle ailesinden,buyuduğu şehirden uzakta

kendini bildi bileli kolay kilo alan bir yapısı olduğu gercegiyle karşılaştı karşılaşalı

hep sağlıklı beslenme savaşı vermiş... bu uğurda kilo alıp vermiş bir kadınım

bu arada 2 aydır artık bir bebek istediğime karar verdim ve bu heyecanı yaşıyorum

inşallah yakın zamanda bu guzel haberi alırım

kilo kousuna gelicek olursak 1.66 boyunda şu anda 59,5 kilodayım yazın 56 kiloydum yine kilo aldım

ama artık derdim kilolar değil cunku hergun en az 1 saat ki cogu zaman 2 saat tempolu olarak yuruyen ve son 20 gundur jillian michaels adındaki super bayanın videolarınıda yapan sporu alışkanlık aline getirmiş

evde kesinlikle misafir gelmediği surece hamurişi tatlı gibi kalorili yemeklerden mutfağını uzak tutan bir kadınım ben ama gelin gorun ki kilo alıyorum NEDEN??? cunku sıkıntı anında yemek yiyorum bazen abartıyorum

sonrasında cok uzuluyorum ama yapıyorum bunu ve bu bana kilo yapıyor... kendime bu kriz anlarında dur diyemiyorum

bunu bitirmek ve artık kacamak yapmadan yaşamak istiyorum... aslında 6 ogun az az sık sık yiyerek bunu başarabilirim ve hedefim bunu başarmak... sizde benim gibi sıkıldığı , uzulduğu ,yalnız kaldığı anda careyi yemekte buluyorsanız buyrun birlikte kacamaklara elveda diyelim yeni uğraşlar bulalım kendimize...

sadece yemek mi insanı mutlu eder ki...
Eğer tavsiyeleriniz varsa cok mutlu olurum kızlar...