Merhabalaaar Hoşgeldinizzz

Daha once hic boyle bir diyet gunluğu yazmayı duşunmemiştim. Ama başka turlu kendimi motive edemiyorum ve diyetimi hemen bozuyorum. Bu yuzden her gun duzenli yazarsam diyet yapmak uygulamak daha kolay olur diye duşundum.

Kendimden de bahsetmek istiyorum 21 yaşındayım, 1.62 boyum var ama 88 kiloyum Bu nedenle cok mutsuzum. Kilolar insanın hayatından karakterine her şeyini değiştiriyor bence Hayatım boyunca hep kilolu değildim ama her gecen yıl daha cok kilo alıyorum gecen yıl 75 ondan onceki yıl 66larda iken bu yıl 88 olmuşum. Yaniii kendimi frenleyemiyorum. Ama yanlış anlaşılmasın frenleyemememin sebebi kesinlikle diyeti veya beslenmeyi bilmemem değil diyetler konusunda bilmediğim yok, vucudumunda neye ne tepki verdiğini biliyorum fakat hep uygulama da zorluk yaşıyorum . Her neyse bugunden itibaren uygulayamıyorum demeyeceğim. İlk dun başladım ve aslında hic zorlanmadım. Aslında ben kendime inanmayarak kendimi zorluyormuşum.

Diyete başlama gunum dun yani : 04.08.2014
Başlama kilom: 88.3
Hedef kilom: 65
Uygulama surem: Ayda 3-4 kilo arası vereceğimi duşunuyorum bu nedenle Ocak ayında 65 olamasam bile 60lı bir kiloda olacağım diye duşunuyorum.

Diyet yaptığım soylenemez yalnızca sağlıklı şekilde yemek yiyerek kilomu kaybetmeyi planlıyorum.

Şimdi neler yapacağımm ;

Gunde en az 1.5 litre su iceceğim.Ki bu konuda hic zorlanmam suyu cok seviyorum. En az 45 dk yuruyuş yapacağım veya da spor . Fakat bunları değiştirerek yapacağım ki usanmayayım. Şekerli bir şey yememeyi duşunuyorum yani şeker dediysem meyveler buna dahil değil. yalnız kahvaltıdaki cayıma şeker atmak istiyorum sonraki oğunlerde şeker yok Kendime ciğ sebze yemeyi serbest bıraktım cunku acıkınca gozumun donmesini istemiyorum Akşam da 6dan sonra yemek yemeyi duşunmuyorum, ama ilk zamanlarımda vazgecmemek icin gece acıkırsam bir bardak sut icmeyi duşunuyorum. Her pazartesi tartılacağım. Yeşilcay ve turk kahvesi sık tuketilmelii...

Her gun yeni bir şey aklıma gelirse burada yeni kurallarımı yazıp guncellemeyi duşunuyorum.