A AklinYolu1

Iyi Carsambalar, hep pazar olacak degil. ya.

15 Temmuz 2014 de 75 kilo olarak bu ise basladim. Daha onceki baslamalarimi saymazsak tabi.

Daha once 10 kilo versem de ara verdim ve bilincli bir sekilde 22 Ekim de 21 gunluk yarisma altinda basladim sayilir. deadline arkadas ile orada tanistik. Tanistigimizdan beni pesimi birakmadi. Ona buyuk fark etmemi yedirememis oldugu icin rovansini istedi, bende 7 hafta ara vererek ona 1 kilo avans verdim.

Hedef kilolarimiz hemen hemen ayni. Ona ulasan kazacak. Burada nasil olsa ben kazanicam ama kirilmasin diye ne diyoruz dostluk kazansin.

Ikimizle birlikte butun kilo vermek isteyenlere kolay gelsin.

deadline

selam topik ve ziyaretcileri bende tam tarihi hatırlamaıyorum ama ac karnıma 73.8 kiloyu gorduğumde bu işe dur demenin vakti geldiğine karar vermiştim 2014 nisan gibiydi sanırım sonra kendi uğraşlarımla 69 u gorup dersler falan derken tekrar bıraktım ama kilo almadım pek dikkat ettim cunku o bile benim icin mukemmeldi daha sonra 22 ekim 2014 te lucky ve yarışma topiğne daldım aşağıda tabloda var işte devamı 70 le başladım adapte olamaya baya uğraştım tabi sonra bir sure lucky ortalıkta yokken diyet gruplarında yarışamada devam ettim ki hala ediyorum lucky geri gelmişken ve bende artık adapte olmuşken bu duruma duelloya hayır demedim tabiki bakalım 6 hafta sonra bizde ne gibi değişiklikler olacak biraz cekişmeli biraz eğlenceli bir duello bizi bekliyor ikimize de bol şans lucky iyi olan kazansın ama aslında kazanan biz olalım yeter gitsin yağlar

GUN A AklinYolu1 deadline A AklinYolu1 % deadline %13 Eylul 2015