( yazının sonunda iki haftalık kilo değişimlerimi gorebilirsiniz)
Merhabalar,
kendimi tanıtmakla başlayayım. 27 yaşındayım. istanbul'da yaşıyorum. şu an işsizim kpss icin evde ders calışıyorum.

yıllardır kilo problemim var malesef. cocukluğumdan beri hep kiloluydum. "ekmekle tabağını sıyır, tabagında ne kadar pilav tanesi kalırsa o kadar cocuğun olur, ekmekle ye doymazsın tarzı ifadelerle buyuyunce ve genlerde tembellik olunca kilo problemi oluyor malesef.

kilom 105 ti en son.

buraya yazmamın sebebi ise kendi ne yaptıgımı gormek, kendimi kendime kanıtlamak. kendimi kendime anlatır gibi bir şey şu yazdıklarım aslında. kendimle olan kavgam, celişkilerim. tam olarak acıklayamıyorum ama buraya yazmanın iyi geleceğini duşunuyorum. ortalıklarda gorunmezsem bilinki elde nutella- kaşık ikilisi ile pes ederek bunalımlara girmişimdir. uc satır once yazmış olduğum 105 sayısından sonra bence. pes etmemeliyim
ipleri ele almanın zamanı geldi. vucudumu kendimi tanıyorum artık. dun gece oyle bir şevk geldi bu sefer yapacaksın duzene sok kendini dedim, kendi kendime kızdım azarladım verdim gazı

sabah uyandım normal bir kahvaltı yaptım.
-haşlanmış yumurta
-domates salatalık

-peynir
-zeytin
-cay
sonrasında spor yaptım. evde gecen sene aldıgım eliptik bisiklet var. uzun zamandır askı olarak kullanıyordum

bu gunluğu nasıl tutacagım hakkında hicbir fikrim yok

şimdi gidip guzel bir duş alacağım. spor yapmak guzelde ah şu hamlık olmasa

Edit: kilo veremeyince diyetisyene gittim. Bu sefer iyi bir diyetisyen buldum cok araştırdım. 23 agustosta 104 kilo ile başladım.Bugun 1 eylul eksideyim. İki haftada bir kontrolum var değişimleri buraya yazacagım.
23.08.2016 ==> 104
06.09.2016 ==> 101.1
20.09.2016 ==> 98.4
04.10.2016 ==> 96.2
18.10.2016 ==> 94.2