merhaba arkadaşlar, 2 gun once kepce kulak ameliyatı oldum.surec hakkında bilgi vermek istiyorum.oncelikle şunu soylemek istiyorum bu operasyon bahsedildiği gibi cok kolay bir operasyon değil.eğer bu operasyonu gecirmek istiyorsanız anlatacağım surecleri yaşamaya hazır olun

arkadaşlar ben ozel hastanede oldum , doktorumda cok iyi cok tatlı bir doktordu.kendisi genel anestezi altında yapmak istedi beni biraz narin bulduğu ve dayanamayacağımı duşunduğu icin

fakat ben lokal anesteziyi tercih ettim.en başından başlıyorum arkadaşlar ,ben ameliyat oncesi buradan ameliyat olan arkadaşların deneyimlerini hep takip ettim ben bu konuda kararsız kalan, sureci merak eden tum arkadaşlarıma bu konuda bilgi vermeyi kendime bir borc bildim

evettttttt sabah hastaneye eşimle birliklte gittik bize yatış verdiler odamıza cıktık ve ameliyat saatini beklemeye başladık

. hemşire hanım bana bir damar yolu actı ve ameliyat onluğunu giydirip yolladı beni ameliyat haneye, işte tam o an ameliathanedeki hastaları gorunce ben nerdeyim napıyorum telaşına kapılıyorsunuz ( burada ben de diyet uzmanıyım ve hastane calışma ortamım )ameliyat masasına bir korkuyla yattım , acılan damar yolundan bir serum bağlındı, diğer kolumada tansiyon aleti ve yine damar yolundan hafif bir sedasyon verildi ve ameliyata hazırdım.sedasyon kulağa yapılan iğneleri hissetmemem icindi gercektende o aşamayı hic hatırlamıyorum

ilk hatırladığım şey doktorun bisturi ile kulağımı keserken bişey hissediyomusun diye sormasıydı.arkadaşlar ameliat cok cok kolay ( hatta ben ameliyattan cıkınca eşime ağda yaptırmaktan daha kolay dedim

)ameliyat sıasında doktor beyle sohbet ederek muzik dinleyerek bitirdik amelitatı.tabiki kulağınıza yapılan her işlemi anlıyorsunuz fakat acı hissetmiyorsuz.ameilyat lokal anestezi altında 1 saat 45 dk surdu.ameliyat bitince kulaklarımı kafamdan dolanacak şekilde sımsıksı sardılar.( asıl ağrılı kısım burda başlayacak)tekerlekli sandalye ile odama cıkardilar ( ben yuruyerek cıkmak istiyorum dediğim halde

) 2 saat kadar odada beekledik bir antibiyotik bir ağrı kesici iğne yapıldı .cıktık hastaneden hala herşey normaldi hatta dışarda yemek yedik

eve geldik ve kabus dolu anlar başladı

ağrılar başiladı ilk 24 saat normalmiş , dayanılmıycak gibi mi derseniz hayır dayanılabilir ağrılar fakat en buyuk problem yatamıyosunuz ,ilk gecem cok cok cok cok kotuydu surekli sırt ustu ve kontrollu bir şekilde yatmak zorundasınız ve saat başı uyanıyosunuz.bel ,boyun, kol inanın ağrımayan yerim yok.arkadaşlar bu kolay bir operasyon ancak sonrası cok sıkıntılı bugun 3. gunum kulak ağrılarım azaldı fakat sabit durmaktan belim ve boynum cok şiddetli ağrıyor inanın şuan netbooku bile cok zor kullanıyorum

sargılarım yarın cıkacak sonrası nasıl bilemiyorum

ama sımsıkı sarılı bandajlarla 3 gun gecirmek inanın cok zor oldu.(biz kepceler kulağımızın ustune biraz fazla yattığımızda bile nasıl ağrır bilirsiniz

işte sargı varken bu ağrıya birde kesiklerin ağrısı, kol ağrısı, boyun ağrısı vede uykusuzluk eklenince bitmek bilmeyen gunler yaşıyorsunuz)umarım cektiğim cilelere değer

biraz uzun oldu fakat butun sureci ayrıntılı anlatmak istedim

son olarak şu soruyu sorduğunuzu duyuyorum

butun bunları bilseydin niyede olurmuydun ???????? CEVABIM EVET EVET EVET arkadaşlar umarım yardımcı olabilmişimdir
bu arada kucuk bir dipnot ( ne kadara olduğumu merek eden arkadaşlar icin benimki gercek fiyatı yansıtmıyor cunku oldukca indirimliydi aynı meslek grubundan olduğumuz icin

)