cocuklarda cinsellige ilgi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- cocuklarda cinsellige ilgi
-
02-10-2022, 09:54:38ben lisede cocuk gelisimi ve egitimi bolumunu bitirdim.ancak size bir olay anlatmak ve sizden yardim almak istiyorum.gecenlerde esimle gezmeden geldik eve girerken binanin yan tarafinda komsumuzun cocuklari bir kiz ve bir oglan birseyler yapiyor,bizi gorunce ikiside saskina donduler ve ne yapacaklarini sasirdilar,kiz agzini kapattiyor.esim cocuklara ne yaptiklarini sordu ama cevap vermediler.kizin annesine durumu anlattik,bu olay daha oncede yasanmis .yani bu oglan cocugu bes yasinda ve cocukta garip cinsel davranislar var,anneye durumu anlat diyeceksiniz ama anne ilgisiz,anne baba ayri.bu cocugun yaptigi davranislari nerden ogreniyor anlamadim.mahallemizde dort tane kiz cocugu var ve benim kizimda dahil yaslari 4-5 arasi.bu oglan kizlara surekli yaklasip opmek istiyor,eteklerini ya da pantalonlarini kaldiriyor.kizimi surekli uzak tutmaya calisiyorum gozum surekli ustunde yani elimden geldigince dikkat ediyorum.gecen hafta bu cocugun teyzesi bu olay yuzunden benimle konustu beni sucluyor niye annesine anlatmadim diye ama anneyle yuz goz olmak istemiyorum cunku daha once diger kizin annesi uyarmis cocuguna egitim ver dikkat et diye,ama malesef kadin dikkat etmiyor.anne cocuklarina karsi cok kotu davranislar sergiliyor,onlardan laf tasimasini istiyor ,cocuklarin gozu onunde pencereden cop atmalar,surekli bagirmalar,ilgisizlik.aslinda cocuk cok akilli ona nasil davranmamiz gerekiyor sizden yardim istiyorum.ailesine gore cocuk normal ve de bu cocugun hayal dunyasiymis.bana gore okudugum kadariyla cinsel sapmaya giriyor .anlatamadigim baska olaylarda var bu kadar olay bir cocuk icin hayal olamaz.