Julia Roberts
Guzel yıldızın Phinnaeus and Hazel adında 13 aylık ikizleri var.
Hamileliği hakkında:”Karnım o kadar buyumuştu ki kalcam cok kucuk gorunuyordu, kendimi harika hissettim!” diyen Julia aşermediğini soyluyor. Ve ekliyor:”Gobeğim yuzunden olacak sesim tuhaf bir bicimde değişti, sanki yankılanıyordu. Gercekten korkunc bir guluşum vardı!” .
Oğlu Phinnaeus Walter ve kızı Hazel Patricia 28 Kasım 2004 tarihinde Holywood’da Cedars-Sinai Medical Center’da acil bir sezaryenle premature olarak doğdu. Gebeliğinde inanılmaz derecede kilo alarak Julia 56 kg.dan 90 kg.’a cıkan oyuncu; ozellikle karın bolgesini eritmek icin yoga ve Pilates yaptı, fakat bedeninin ust bolumunde istediği incelmeyi sağlayamadı. Bu yıl Oskar torenlerinin en cok konuşulan konusu Julia’nın 36 B den 38 D ye buyuyen goğusleri oldu. O gece giydiği elbise ile ilgili olarak “Goğuslerimi tutmaya yetecek kadar cesur tek elbiseydi. Cok ciddiyim şaka yapmıyorum” diyor.
Catherine Zeta Jones
Dylan adında 4 yaşında bir oğlu ve Carys adında 2 yaşında bir kızı olan guzel oyuncu hamileliği ile ilgili olarak; ”İlk seferinde iyiydim. İkinci bebek farklı bir deneyimdi. Ne olacağını bildiğimden daha fazla korkuyordum. Kendi kendime Aman Tanrım ne kadar acı cekeceğimi biliyorum diyordum. İlk seferinde sadece gittim ve doğurdum.
Gebeliği sırasında turşuya aşeren oyuncunun sanatcı eşi Michael Douglas “Branston Turşusu denen şey icin cıldırıyordu. herhangi bir saatte turşu bulmaya gonderiliyordum, inanın bana Los Angeles’ta veya New York’ta Branston Turşusu bulmak kolay değil!” diyor.
Dylan Michael Beverly Hills yakınlarındaki Cedars-Sinai Medical Centre’da 3.5 kg olarak dunyaya geldi. Carys Zeta Douglas ise bir Paskalya sabahı 3 kg. 250 gr. olarak doğdu.
Yeniden forma girmek icin yaptıkları hakkında ise “Hamileliğim suresince enerji sağlayabilmek icin iyi beslenmeye calıştım. Herşeyi kapsayan gunde 3 oğun. Cikolataya, dondurmaya ve pastaya bayılırım ama hemen uzaklaşmak zorundaydım. Kendimi spor salonuna gitmeye zorladım, bir kere gidince sorun kalmıyordu. Yoga yaptım, cılgın bir yanım var yoga enerjimi duzenliyor.” diyor.
Courteney Cox
Kızı Coco unlu annesinin 40. doğumgununden 2 gun once 13 Haziran 2004’te doğdu.
“Hamilelik duşunduğum kadar zor değildi, ama 22 yaşında olsaydım daha rahat olurdum.” diyen guzel yıldız; bebeği olacağını oğrenince once uyguladığı Atkins diyetini sonra da ickiyi bıraktı.
Coco Riley Arquette 3kg 700 gr. olarak Los Angeles Hastanesinde doğdu. Courtney 12 saat suren normal bir doğum yaptı. Yeniden forma girmek icin yaptıklarını ise şoyle anlatıyor:
Budokon yaptım. Yoga, dovuş sanatları ve beden zihin calışmasını iceren bir sistem. Gucu ve esnekliği artıran meditasyon, streching ve kardio egzersizlerinin bir kombinasyonu. Emzirmenin de yararlı olduğunu duşunuyorum.
Gwyneth Paltrow
Apple adında 1,5 yaşında bir kızı olan oyuncu, Chris (Martin)’le evlendiklerinde kızına hamile olduğunu soyluyor. Gebeliğinde herşeyin muhteşem olduğunu soyleyen Paltrow, “Hamileliğim sırasında hayatımda ilk kez goğuslerim buyudu. Doğum uzmanı Gowri Motha’nın kontrolu altındaydım ve onun soylediklerini uyguladım. Ne olup bittiğini anlamak cok yardımcı oluyordu. Sanki icimde uzaylı varmışcasına bir tekme, bir el hissetmek inanılmaz bir histi.” diyor. Pizza ve Meksika yemeklerine aşerdiğini soyleyen guzel yıldız, hamileliği sırasında “Londra’da Meksika yemeklerinin cok az bulunduğunu ve pizzaların cok kucuk olduğunu keşfettiğini” belirtiyor.
Kızı Apple Blythe Alison Martin’i Londra’da bir hastanede uzun bir doğumun ardından 4,200 kg. olarak dunyaya getirdi. Forma girmek icin egzersiz yapmanın zorunlu olduğunu soyleyen yıldız, “Zor ama cok zordu! Eski forma girmek icin kan ter icinde calışmak gerekiyordu” diyor.
Cate Blanchett Unlu yıldızın Dashiell (3 yaşında) ve Roman (1 yaşında) adında iki oğlu var.
Hamileliği hakkında, ”Aslında cok tuhaf bir şey oldu, hamile olduğumu oğrendiğimde Life Aquatic’te hamile bir kadını canlandırıyordum. Karnımda plastik gobek bağlıyken baygınlık gecirdim, kendime geldiğimde olumcul bir hastalığa yakalandığımı duşundum. Ama cok daha guzel bir şeyin habercisiymiş!” diyen Cate; dereotlu salatalık turşusu ve dondurmaya aşermiş. Aşermeleriyle ilgili olarak, Life Aquatic ekibinden arkadaşları elinden bunları almaya calıştığında cılgına donduğunu soyluyor.
Oğlu Roman’ın doğumu Londra’da ozel bir hastanede gercekleşmiş. Bebeğini uzun ve ağrılı bir doğumla 3,260 kg. dunyaya getiren Cate, forma girmek icin; ”Fitnesla ilgili konularda hic endişem olmadı. Anne olmak benim icin yeterli bir egzersiz”. diyor.
Victoria Beckham
Oğulları Brooklyn 4, Romeo 2 yaşında, Cruz ise 7 aylık. Somon fumeye aşeren Victoria’nın futbol yıldızı eşi David Beckham, “Somon fumeye bir turlu doymak bilmiyordu” diyor. Diğer oğulları gibi Cruz da sezaryenle dunyaya geldi. Victoria uc cocuğa rağmen hala nasıl bu kadar ince gorunduğu ile ilgili sırrını bir turlu acıklamadı. En son doğumundan sonra eşi Beckham; “Victoria cok mutlu, durust olmak gerekirse cok fazla kilo almadı. Sadece kucuk bir karnı vardı. Gercekten iyi ve sağlıklı hamilelikler gecirdi. Cok cabuk kilo verdiği icin rahat, harikadır. Onunla gurur duyuyorum” diyor.
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker ve eşi Matthew Broderic’in oğulları James, Ekim 2002’de doğdu. Oyuncu hamileliği hakkında: “Cok zor olduğunu duşunuyorum. Kendimi tanımakta zorlandığım icin aynaya bakmaktan vazgecmiştim. Kendimi balon gibi gormek cok garipti. Bir gun eşim şaşkın bir ifadeyle banyoya girip “Tanrım, cok kocamansın!” diyene kadar ne kadar tuhaf olduğunu farketmemiştim.
“Doğumdan sonra ve hamileliği sırasında aşeren tek kadın olmalıyım” diyen yıldız, en cok fast food’a duşkunmuş.
Oğlu James Wilke Broderick, Manhattan’daki Lenox Hill Hastanesi’nde 9 saatlik bir doğumdan sonra dunyaya geldi. Formunu yeniden kazanmak icin yaptıklarını ise şoyle anlatıyor: “Spor eğitmeni olan kardeşim beni calıştırdı ama emzirmenin kesinlikle yardımı oldu. Ayrıca doğum sonrası yoga derslerine devam ettim. Hamilelik sırasında fiziksel aktivitenizin cok duştuğunu gozonunde bulundurarak kendinize zaman tanıyın, fazla zorlamayın.”
Liz Hurley
Oğlu Damian 4 Nisan 2006’da dort yaşına girecek olan guzel yıldız, milyarder Steve Bing’in bebeğini taşıdığını oğrendiği zamanla ilgili olarak, “Zor bir haftaydı, Bing ve ben ayrılmıştık. Sigarayı, ickiyi ve kafeini bıraktım. 11 Eylul olayları meydana geldi. Butun dunyam yıkılmıştı, ardından dunya da yıkıldı. Damain planlanmış değildi ama istenmeyen bir bebek de değildi. Sanırım başınıza gelen en iyi şeyler, size takdir edilenler yani kaderin getirdikleri” diyor.
Hindistan yemeklerine aşeren guzel yıldızın yanında hamileliği sırasında bebeğin babası Steve Bing bulunmuyordu. Yıldızın yakın bir arkadaşı, Liz’e bu donemde destek olan eski aşkı Hugh Grant icin “Hercek bir İngiliz beyefendisi, davranışları Bing’in utanmasına sebep oldu. Hugh Liz’i surekli arayıp sorar ihtiyacı olduğunda onunla kalırdı. Aşerdiği zamanlar istediği acılı yemekleri getimek icin koşuştururdu.”
Damian Londra’daki St John and St Elizabeth Hastanesi’nde normal doğumla dunyaya geldi.
Form kazanmak icin yaptıkları hakkında da ise Liz şunları soyluyor:”Buğulanmış balık ve esmer pirinc yedim. Damian’la birlikte aldığım 24 kiloyu vermek icin saatlerce koşu bandında kaldım; o kilodan kurtulmak icin kendimi kesinlikle oldurdum.”
Debra Messing
Tek oğlu Roman 7 Nisan 2004 doğdu. Hamileliği ile ilgili “Kolay hamilelik var mı bilmiyorum. Sağlık sorunlarım vardı. Zamanımı dinlenerek, yatarak gecirmek zorundaydım. Ama bebek sahibi olmak butun hayatım boyunca istediğim bir şeydi. Gecici olan her fedakarlığa değer.” diyor.
Kahvaltılık Cornflakes turu yiyeceklere ve fast food’a aşerdiğini soyleyen Debra “Yaban mersinli cornflakesle gune başlayıp gunde uc defa yiyordum. Daha sonra hamburger ve patates kızartmasına dadandım.” diyor.
Oğlu Roman Walker Zelman, Los Angeles’ta bir hastanede normal doğumla 2,300 kg. Olarak dunyaya geldi. Eski formunu kazanmak icin hamileliği suresince yoga yaptığını daha sonra da spor salonuna devam ettiğini soyluyor. Annelere iyi bir bebek bakıcısı bulmalarını oneriyor.
Holywood Starlarından Annelere Oneriler
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Holywood Starlarından Annelere Oneriler